Ha átvittem a kicsit rokonokhiz akik nem veszik fel a telefont nekem, mit csináljak? Küldjek oda egy pl taxit hogy szoljon már be hogy vegyék fel?
Figyelt kérdés
Ráadásul rokon stb.
Nem először szoltam/csaptam patáliát ilyenből, hogy ha hivom (mert a kicsiről erdeklődnék vagy mikor hozhatom vissza otthon vannak e vagy elnéztek valahova),nem veszik fel a telefont.
Ugye megy fel a vernyomasom is, már minden átfut bennem..., es kiderül, hogy csak rezgőn volt bocsi nem hallotta.
De legközelebb eljátszák ugyanezt.
Már azon agyalok komolyan hogy felhivok egy taxit odarendelem hogy csengessen be, es szoljon hogy vegyék fel a telefont. Vagy jobb ötlet?
Hogyan oldjam meg ezt?
#bunkozás az anyával szemben
2021. febr. 7. 11:52
1/12 anonim 

válasza:

Kérted őket, hogy hangosítsák fel a telefont?
2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted nem?:D
Mindenesetre lehet megéreztek valamit mert most vissza lettem hívva legalább.
Leesett a kő is a szivemről.
2021. febr. 7. 12:02
3/12 anonim 

válasza:

Jobb ötlet? Mondjuk nem bízod olyanra, aki ennyire se képes. Odamennék és haza hoznám, többé nem vinném.
5/12 anonim 

válasza:

Menj oda te, csöngess be és hozd el.
6/12 anonim 

válasza:

Egyetértek a hármas válaszolóval. Minek adod még mindig oda a gyereket ha többszöri probléma volt? Rendezz inkább el egy bébiszittert és fizesd ki
7/12 anonim 

válasza:

Minek viszed oda és hagyod ott?
8/12 anonim 

válasza:

Komolyan olyan helyen hagytad a gyereked ahova nem tud csak ugy barmikor betoppanni, taxit kell hivni? Egyebkent nem, nem fog a taxis kimenni es becsengetni, meg uzeneteket atadni. Ne legyel hül*e, menj el a gyerekedert. Eleve nem ertem miert adod oda. Jezusom...
10/12 anonim 

válasza:

Így, hogy ez sokszor probléma, én sem vinném. Alap, hogy felveszik a telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!