Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki csak azonos...

Van olyan, aki csak azonos nemű gyerekeket tud csinálni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ismerek három ilyen családapát is, az egyiknek 5, a másiknak 7 lánya van, a harmadiknak 4 fia.
2021. jan. 29. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Együtt szültem egy nővel. A 11. lányát hozta a világra :) van benne valami.
2021. jan. 29. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
11-et szulni na ne már
2021. jan. 29. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem mi ide tartozunk. 3 kislányunk van mar és 35 hetes vagyok lány ikerpárral:)
2021. jan. 29. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Sógorom hasonló, végül lett egy fia is. 4 makk egészséges lánya van, volt nővéremnek egy vetélése (fiú lett volna), végül lett egy fiúk, de egy veséje van. Ja és a lányok mind szőke, kék szeműek, mint az Apjuk (tesóm barna-barna kombinációjával szemben) szóval elég erősen hozza a saját vonalát.
2021. jan. 30. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Kár lepontozni, a férfiakat érinti, ha valamelyik kromoszómát hordozó összes spermium genetikailag hibás.
2021. jan. 30. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm mesélte, hogy ő a 8. lánya az apjának és ő már csak becsúszott, de megtartották, mert hogy na majd most biztos fiú lesz, de hát nem.

Egy kolléganőméknél is így van. Apuka 7 lányt csinált két anyának. Nem jött össze a fiú.

2021. jan. 30. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

3 lányunk van. 2 ismerősünknek szintén 3-3 lány.

De van ahol 5 fiú a másiknál most érkezik a 4.fiú.

2021. jan. 30. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a férfitől függ hogy millmyen gyereket képes csinálni. Vagyis hogy van fiús spermiuma is vagy csupán női van. A volt főnökömnek, Olgának az apja csak lányt tudott csinálni s Olgáék négyen voltak lánytestvérek. A nagybátyám 2 nötől csinált 3 lányt, tehát csak lányt volt képes csinálni. A szomszédom volt férjének volt 2 fia az előző házasságból s a szomszedomnak is fiút csinált. S a vérszerinti anyámnak is csak fiútestvérei vannak. Meg szerintem minél öregebb egy férfi annál valószinübb hogy csak lányt csinál hacsak a nőben nincsenek erősen meg a fius spermiumok. Egy férfi kivételével, akikről tudtunk higy 35 éves kiruk után csináltak gyereket azoknak lányuk lett. Tudom nem ide tartozik de leírom. Nem akarok gyereket de az az érzésem ha lenne valamikor gyerejem akkor az fiú lenne. Onnan gondolom hogy az anyámnak 3 fiutestvére van s egy van megnősülve akinek fia van, a vérszerinti apám mindkét nőtestvérének csak fiai vannak.
2021. jan. 31. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!