Megtudtátok végül?
Nagyon meeeg
És ahogy haladunk mégjobban😬😅💕
De még csak! Nagyon átértékeltem mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos.
Különben azt kellene elfogadni, látva itt a válaszokat, a pozitívak mind lepontozva, hogy mások vagyunk!!!!!
Van, akinek a háztartás-gyerekek-meló kombó játszva megy.
Van, aki egy gyerekbe is belegebed.
Ne ítélkezzünk senki felett! Nem mindenki bír ugyanannyit. Fogadjuk el a másikat, úgy, ahogy van, csak hallgassuk meg a panaszát, ne bíráljuk!
23
Nagyon igaz
Egyébként nekem is simán megy minden
Laza
De
Ennek ellenére megtudtam🤭pontosan értem mire gondoltak, amikor ezt mondták..
Egyébként az egy gyerekeseknek szoktam mondani, hogy gondolják meg mikor a tesót.. mert 1,5 év különbségnél az egy gyeek kacagás ;)
Amúgy amíg nincs, addig senki nem tudja milyen
22-es vagyok
Mondok egy példát.
A munkahelyemen ki kell vennünk a szabadságunk egy jelentős részét március 31-ig. A gyerektelen (sajnos már nem is lesz neki) kolléganő szerint neki ez ugyanakkora szívás, mint azoknak a szülőknek, akinek így nem marad szabadsága az iskolai szünetekre. Na, ő nem tudta meg...
Kedves kérdező végre valaki aki reálisan látja a dolgokat. Vagy legalább is az én véleményem szerint reálisan.
10, 19 válaszoló vagyok.
Én a mai napig nem tudom melyik igaz rám. Az is igaz hogy a saját gyerekeimhez birka türelmem van és a legrosszabb verziók pörögtek a fejemben a terhesség alatt de mások szerint a gyerekeim természete nagyon jó. A fene se tudja...
De én tényleg csak biztatásból nem felvágásból szoktam leírni az én tapasztalatom.
#27: éves szabadságot március végéig?!? Én addig kb ki se veszek hogy több maradjon nyárra, őszre.
Mondjuk magukat is szivatjak, mert ha kiveszed az éves szabadságod aztán felmondasz akkor nem követelhetik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!