Megtudtátok végül?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy “majd megtudod, ha gyereked lesz”. Mi lett végül, megtudtátok, vagy maradtak dolgok, amelyekről mégis csak másként gondolkodtok azóta is, mint mások?
2021. jan. 28. 07:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Meg.
2021. jan. 28. 07:24
 2/30 anonim ***** válasza:
79%

Hahahaa, imádom ezt a kérdést :D :D :D

Hiába van babánk, nekünk még mindig mondogatják, hogy "majd megtudod, ha nagyobb lesz", "majd megtudod, ha többen lesznek", "majd megtudod, ha..."

Nekem kezd gyanús lenni, hogy igazából nincs is mit megtudni.

2021. jan. 28. 07:34
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
Meg
2021. jan. 28. 07:50
 4/30 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Megtudtam. Nem igazán akkor, amikor babák voltak, hanem később.

Sokkal elfogadóbb lettem, mint azelőtt. Régen nagyon könnyen nyilvánítottam negatív véleményt sokak gyerekneveléséről vagy egyáltalán az életstílusáról, ma már tudom, hogy semmi nem fekete vagy fehér.

2021. jan. 28. 07:56
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Meg
2021. jan. 28. 08:06
 6/30 anonim ***** válasza:
60%

Várom mit kellene megtudnom. 😂Egyelőre a legidősebb is csak 4 éves.

Mondjuk nekünk minimum három gyermek lesz, viszont szüleinknek mi csak ketten-ketten voltunk mindkettőnk családjában.

2021. jan. 28. 08:14
 7/30 anonim ***** válasza:
69%

Hallottam ezt én is párszor... Most 1,5 éves, de még mindig nem tudom... Egyik rokonomtól hallgatom a terhesség óta (ők nem bírnak a sajátjukkal, de teljesen más temperamentumú az a gyerek, és arra számítottak - még mindig számítanak - hogy az enyém is olyan kezelhetetlen lesz).

Talán majd a másodiknál megtudom, hiszen, ugye, 1 gyerek, nem gyerek. Majd megtudod, ha már kettő lesz :D

2021. jan. 28. 08:15
 8/30 anonim ***** válasza:
69%
Meeeeeg.
2021. jan. 28. 08:16
 9/30 anonim ***** válasza:
66%
Meg bizony
2021. jan. 28. 08:23
 10/30 anonim ***** válasza:
73%

Én 7 éve várom 🤣

Vágy baromi jó gyerekem van vagy birka türelem. Még nem jöttem rám.

Mindig ijesztgettek hogy majd elromlik az alvása majd lesz hisztis és szófogadatlan. Eddig még nem érkezett el. Talán majd a kamaszkorral fogom megtudni.

A kicsi is 4 hónapos de nála sem tudtam még meg semmit...

2021. jan. 28. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!