Megtudtátok végül?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy “majd megtudod, ha gyereked lesz”. Mi lett végül, megtudtátok, vagy maradtak dolgok, amelyekről mégis csak másként gondolkodtok azóta is, mint mások?
2021. jan. 28. 07:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Másfél évesem van. Egyelőre csak egy olyan dolog van, amit viszont sikerült megcáfolni.

Anyukám engem mindig TÚLféltett, de tényleg elviselhetetlenül. És mindig mondta, főleg a terhesség alatt hogy na majd megtudod, ha neked is lesz gyereked.

És nem, nem tudom még mindig. Persze, féltem, óvom, tanítgatom de hagyom is esni ahol nem lehet nagy baj stb, mert szerintem abból tanul.

Anyukám pl most sem engedné a gyereknek, hogy fusson...vagy tegnap itt volt, és a szívbaj kerülgette, hogy odaadtam neki egy fél banánt elmajszolni....hát megfullad, pépesítsem.

Szóval ilyenek.

Mondom féltem a kislányomat, nagyon is, de amit anya csinált velem azt nem is akarom továbbadni, szerencsére úgy látszik nem is vagyok olyan.

Egyelőre ennyi. :)

2021. jan. 28. 08:36
 12/30 anonim ***** válasza:
67%

Meg, bár ezt nem arra értem, hogy rosszalkodik a gyerek. 0-24-ben felelősséggel gondoskodni valakiről, ha fúj, ha fagy, ha fáradt vagy, ha beteg vagy, ezt hiába mondják előre, más átélni, mint hallani.

De ugyanígy a pozitív részét is mondhatom: azt a szeretetet, ami összeköt minket, nem lehet magyarázni.

5 éves már.

2021. jan. 28. 08:43
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudtam meg, és nem is tudom mit kéne megtudni :) mondjuk én mindig realista voltam.
2021. jan. 28. 08:46
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

Igen meg!

Kicsinek is hisztis volt a nagy és most is. Bár lehet kamaszodik és azért nem jó semmi. A tesó 5 hónapos matrica baba,mint a tesója volt. Sokszor anyukám mondta, hogy olyan gyereket kívantam neked, amilyen te voltál. Hát pont olyan mindkettő. 😆

2021. jan. 28. 08:59
 15/30 anonim ***** válasza:
58%
4 gyerekem van, pici korkülönbségekkel, de fogalmam sincs, mit kéne megtudni. Mindannyian jó alvó, jól fejlődő, ügyes, okos, szófogadó gyerekek. Egyikük szívbeteg, vele sem volt igazán gond, csak többet aggódunk. Tudunk aludni, van időnk egymásra, este 10 után akkor szexelünk, amikor csak akarunk, szuper programjaink voltak a covid előtt hatosban és most is igyekszünk. Egyedül el is tudtunk menni színházba, koncertre, hiszen ketten vagyunk a gyerekek szülei. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a kettesben elmenés, de ez most amúgy sem lenne kivitelezhető.
2021. jan. 28. 09:32
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
Jól le lettek pontozva azok, akik nem tudják
2021. jan. 28. 09:40
 17/30 anonim ***** válasza:
31%
Buksisimi az összes szuperanyának.
2021. jan. 28. 09:40
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
A nagyanyám rendszeresen mondja, hogy "majd megtudod, ha annyi idős leszel, mint én", de hát minden ilyen alkalommal ugyanúgy 45 év előnye van hozzám képest :) Szóval ez csak annyit jelent, hogy "érvem nincs, de nem értek egyet veled, viszont én vagyok az idősebb, ezért igazam van"
2021. jan. 28. 09:41
 19/30 anonim ***** válasza:
86%

16-os sajnos már rájöttem hogy ha leírod a saját tapasztalatod akkor csak rosszat írhatsz mert különben le leszel pontozva kőkeményen.

Sose fogom megérteni hogy miért nem lehet biztatni a másikat és mondjuk nem elvenni a kedvet a gyerekvallalastol.

Miért nem lehet elfogadni a pozitív példákat is?

Sosem lehet tudni, lehet ha lesz harmadik gyerekem akkor egy égedelem rossz és nem alvó hasfájós hisztis gyerek lesz. Erre is van példa de ne sarkitsuk már ki a dolgot hogy csak az a normális ha zombi anya vagy mert nem tudsz a gyerek mellett semmit megcsinálni.

10-es voltam.

2021. jan. 28. 10:01
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
És ugye attól sem egy szuperanya hogy alaptermészetében nyugis, jó alvó babát dobott a gép 🙈
2021. jan. 28. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!