Hány éves koráig tervezed GPS-en nyomon követni a gyereked?
Figyelt kérdés
Most egyre divatosabbak azok az okosórák meg mobilos alkalmazások, amikkel nyomon követhető, hogy jár a gyerek - vagy akár a felnőtt -, sőt, a beszélgetéseit is le lehet hallgatni. Aki ilyen használ, mennyi idős korig tervezi? 14? 18? Vagy amíg a gyerek nem tiltakozik ellene? És mennyi idősen tiltakozhat? 12 még nem, 17 már igen?
A kérdésem értelemszerűen azoknak szól, akik használnak ilyet.
2021. jan. 27. 16:17
2/5 anonim válasza:
Nálunk van a család minden tagjának, de nem szoktuk nézegetni. Egyszer a gyerek nem ért haza, amikorra szokott, fél óra múlva felhívtam, nem vette fel. Na akkor néztem utána, hogy hol van, azt mutatta, hogy gyakorlatilag itthon van. Kinéztem az ablakon, tényleg ott focizott a szomszéd gyerekekkel, úgyhogy nem is érdekelt tovább a dolog.
3/5 anonim válasza:
Anno a nevelőapám olyan programot telepített a gépre, hogy minden leütésemet rögzítette anno (nem csak kicsinek). Beteg dolog.. . Az, ha van a biztonság kedvéért GPS és csak akkor kérdezed le, ha gond van, szerintem még belefér. Én így tervezem a fiammal, ha már akkora lesz, hogy önállóan járkál, de el is fogom mondani neki előre.
4/5 anonim válasza:
Mondjatok már egy megbízható programot, ami nem igényel netet, elég a gps.
Kíváncsiságpról próbáltunk ilyet (nem a gyereknél), de totál összevissza mutatta a helyzetet. Inkább felesleges idegességre alkalmas.
5/5 anonim válasza:
Soha... nem fogok nyomozgatni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!