Aki előre tervezetten vállat gyereket, az milyen alapokkal indult?
Arra gondolok, akiknek nemcsak "besikerült" vagy random fejest ugrottak a babaprogramba, hanem előtte mindent megtervezett. Akiknek nme kellett a babát egy évesen bölcsibe adni és visszamenni dolgozni. Annak mije volt, mikor elért a babázásig?
Gondolok pl: mekkora pénzösszeg(nagyjából), saját lakás/ház, saját autó, milyen munkát végzett előtte, amiből gyűjtögetett stb?
Itt mindenki milliomos tobbszazezres keresettel,csak en nem, pedig jol keresunk, szerintem, de el is megy 😅
Szoval, 0 megtakaritas, paromnak 230ezer netto, anno en meg tanultam, szuleim kisegitettek egy lakassal, paromnak hitelmentes autoja volt.
Nekunk csak ennyi volt...
(Azota jon a masodik baba, masodik lakas lassan hitelmentes lesz, parom szulei segitettek minket hozza, kiadva van. De kocsit kene cserelnunk, szinten 0 megtakaritas, paromnak 300ezer netto, en befejeztem a sulit, epp gyesen vagyok.)
Jah, megyeszekhelyen lakunk, ha ez szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!