Szült már vki otthon, mert nem volt idő a kórházba menni? Képzeljétek most szült meg itthon a szomszédom, persze nem tervezetten :-). Jött a mentő, meg a koraszülött is (nem volt korababa). Közbe apuka is szaladt haza.
Annyira magával ragadott az érzés,a feeling, hogy nem bírtam az ablakból mozdulni, persze aggódtam is. 1 óra alatt megvolt minden, s szerintem minden rendbe volt, már ahogy én megitéltem, mert olyan ráérősen indultak el.
Én tiszta izgalomba voltam, hát még szegények.
Csak jó történeteket írjatok.
Mikor én szültem sajna császárraL, olyan jó érzés volt, hogy mindenki körülöttem van és mindenki kedves.
Kicsit elnosztalgiáztam :-)
Én mindkettőt kórházban szültem, a második szinte nem is fájt. Rettegek tőle, hogy a harmadikat itthon szülöm. Úgy érzem, nem tudnák vele mit csinálni, ezért sztem már apróbb fáljásoknál be fogok vonulni a kórházba:D
20hkm.
Öcsém félúton született a korház és otthon között (majd 20 év van köztünk)
Anya délelőtt volt nst-n,doki azt mondta,majd jövőhéten lesz baba ebből.Délután otthon még mosott,takaritott.elkezdett szivárogni a magzatviz,fájásai voltak,de nem is szólt nekünk,mondván velem is vajudott kb 30 órát.Aztán csak szólt,hogy sűrűbbek a fájások mint várta,üljünk kocsiba.
Beült hátra,de már feküdt el.Közben hivtam a mentőt,hogy gyorshajtva is 40 perc mig beérünk a korházba,induljanak már el szembe velünk.15 perc múlva értünk össze,öcsém feje már félig kinn volt,ott született meg a főúton.Áttették őket a mentőbe,semmi gond nem volt.
Én otthon születtem.Amikor megindult a szülés azonnal hívták a mentőket anyuék.Az egyik mentős a szomszéd utcába lakott és úgy voltak vele hogy a vajúdás sokáig tart, haza ugranak egy gyors kávéra (ez nem vicc, bevallották).Csak hogy én meg siettem így mire kiért a mentő 10 perces voltam. :)
Apukám vezette le a szülést, fel volt készülve.
Nagypapám külföldön élt és mentek hozzá látogatóba még születésem elött egy héttel.Apu elment a dokihoz és felkészítette magát arra az esetre ha véletlenül megindul a szülés az autópálya kellős közepén.Úgyhogy szerencsére ki volt okítva, és még olyan csipeszt is kapott amit a köldökzsinórra kell csíptetni mielött elvágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!