Van olyan, aki kevesebb gyereket tervezett eredetileg, de ‘rakapott az izere‘?
Hany gyereket terveztel eredetileg, es mennyivel lett tobb? A parodat hogy tudtad ravenni?
Azok legyszi NE valaszoljanak, akik tobbet terveztek, de kevesebb lett, illetve, akik tobbet szerettek volna, de nem sikerult, vagy nem ennyit terveztek, de becsuszott, es megtartottak.
Azok elettapasztalata erdekel, akik mar tervezetten tobbet szultek, mint amirol eredetileg megallapodtak a parjukkal, ill. amennyit sajat maguk is terveztek, es a legfiatalabb gyerek is mar legalabb 2 eves. Olyan valasz johet, ahol mar megvan eleve tobb gyerek, es terveznek meg. Meseljetek, mikor es hogyan valtozott ez meg bennetek, hogy tobb gyereket szeretnetek? Foleg nagycsaladosok valaszai erdekelnenek.
Kérdezö: az elsö válaszoló ugyanezt a hülyeséget írja minden hasonló kérdéshez, mert képtelen felfogni, hogy ezek a támogatások miatt senki nem fog plusz gyereket vállalni (ugyanis még véletlen sem elég egy vagy több gyerek felnevelésére), hanem csak akik eleve többet terveznek, azokat megerösíti ebben.
Én eredetileg egy gyereket akartam, aztán megszületett a lányom, és rájöttem, hogy feltétlen szeretnék legalább még egyet. Az más kérdés, hogy a harmadik terhességnél meg ikreink lettek..
Mindenesetre örültünk nekik is, szerencsére nem jelent gondot a felnevelésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!