Hogy nézzétek ki szülés után 1 héttel?
Szülés utáni néhány hétben én is jól néztem ki, tele voltam energiával. A hormonjaim felrobbantak és úgy éreztem, hogy a világot is képes volnék megváltani.
Kicsit sápadtabb voltam, de meg se látszott a hasamon, hogy szültem. Ahogy írták is: vékony voltam, nagy cicikkel.
A babám csak evett és aludt, én meg rózsaszín ködben úsztam... kb 1,5 hónapig. Utána jöttek a gondok: elapadt a tejem, hasfájós lett a lányom, nem aludt, én sem aludtam, nem tudtam letenni, stb. és azóta se pihentem ki magam rendesen (2 éves a gyerek).
Miért szavaztátok le csóri 9-est? Azért mert nem nézett ki szarul és erre büszke? Én is büszke lennék rá! Irigyek vagytok!
A kérdésre válaszolva én úgy néztem ki, mint Obelix...nagy pocakom maradt...vagy inkább úgy, mint egy nyalóka. Pálca lábakhoz, hordó has. Egyébként császáros voltam. De ezt leszámítva én is minden reggel (most is) rendbe tettem magam. Hajamat megcsinálom, 2 perces smink, felöltözök, hogy ne pizsiben legyek egész nap. És nem a gyerektől veszem el ezt a 10 percet, hanem vagy korábban kelek vagy amikor már visszarakom aludni. Ha időm engedi, akkor tornázok egy kicsit, hogy minél hamarabb lemenjen a hasam, de ha azt nem is akkor napi 1-1.5 órát sétálunk és mellette egészségesen étkezem...mert engem is piszkosul zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!