Hogy nézzétek ki szülés után 1 héttel?
Mint a mosott sz@r.
Kell az a hat hét regenerálódás az tuti.
Én alig vártam hogy haza jöjjünk a kórházból, hogy kicsit rendbe szedjem magam. Próbáltam oda figyelni azért, hogy ne hagyjam el magam. Fáradtnak akkor nem éreztem magam az pár hét után jött ki rajtam. Próbáltam pihenni de azért én szeretem a rendet a tisztaságot és bevallom élveztem, hogy ezeket az apróságokat megtudom csinálni mert várandósan a végén már nem igazán ment semmi. Persze mindent csak mértékkel. Akkor még fájt a gátsebem de nem volt annyira vészes már. Maradt rajtam 6 kiló ami azóta is meg van.
Engem annyira nem viselt meg a szülés.
A hasam még látszott, de már nem volt olyan durva, kb mint 4-5 hónapos terhesen, csak nem volt olyan szép feszes, hanem lifegett mint egy vízzel töltött lufi :D Illetve addigra már belövellt a tejem, szóval a melleim helyén két tejjel töltött féldinnye meredezett, amikből kb folyamatosan csöpögött valami, és minthogy egy éjszaka alatt nőtt kb két kosárméretet, ezért akkor még sötétlila csíkok is ékesítették. Szerencsére azóta már halványultak azért.
A terhesség és a szülés engem sem viselt meg különösebben.
Első szülés után mint a mosott sz@r 🤣🤣🤣 de még utána is vagy 3 hétig. Nehéz szülés volt nagy babával. Kb 2 hónap volt mire a régi lett minden.
Második szülés után 6 nappal már vezettem, 5 kilóval voltam könyebb mint terhesség előtt és tele voltam energiával. Pedig majdnem négy és fél kilós lett a kis csöppség.
Ahogy hazaértünk a kórházból tusolás hajmosás köröm rendbetétel így kicsit talán újra " embernek éreztem magam"
Akkor már egész jól. A kórházban elég sz_arul. Amikor végre otthon voltam és hajat moshattam, meg rendbe szedhettem kicsit magam, már jobb volt.
Egyébként meg furán néztem ki, mert nekem nem húzódott azonnal vissza a hasam. Szóval még hasas voltam.
Jól. Szülés után közvetlenül se néztem ki rosszul. Nem volt már hasam, megmosakodtam, rendbe raktam magam, reggelre mintha mi se tortent volna. Amig a szokasos reggeli mosdoba toltott pár percem volt, ugyanugy feldobtam egy 2 perces sminket, mint mindig. Csak azért mert ezhozzam tartozik, ez nem valami plussz dolog. Hajamat is normalisan osszefogram és boldog voltam, nem nyafogtam, csak örültem hohy a szerelmemmel és a gyerekünkkel lehetek. Persze a gatsebem nagyon fájt még, az ülés fájdalmas volt de nem panaszkodtam, a jó dolgokkal foglalkoztam és ez a kulsomon is latszott.
1 héttel utana csinaltam magamról sportmelltartoba kepet, lapos, feszes hassal, mosolygósan, boldogan, büszke voltam magamra, egyrészt genetika persze, másrészt viszont személyiség, tűrőképesség és viselkedés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!