Mitől lesznek jobbak azok a gyerekek, akikkel az anyjuk 0-24be együtt van, nem mozdul ki gyerek nélkül sehova, anyukára van kötve a gyerek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 18:22
21/23 anonim 

válasza:

A legboldogabbak a Down-kórosok, azoknak is fülig ér a szájuk, és ők se sokat értenek a világból.
22/23 anonim 

válasza:

Nem teljesen értem a kérdést, de véleményem szerint azok a kisgyerekek, csecsemők vagy gondoljunk itt 0-6 évesekre, akikkel 0-24-ben velük van az anyjuk és szinte magához láncolja őket, olyannyira anyásak lesznek, hogy egy pillanatra sem tudja "levakarni" később sem magáról pl oviban, bölcsiben nem akar maradni a gyerek, hisztizik ha a nagyszüleinél kell maradnia, stb. A túlzott együttlét sem egészséges és ezt 2-3 gyereknél is láttam már a közvetlen környezetemben, tehát saját tapasztalatból mondom
23/23 anonim 

válasza:

Úgy látszik, itt mindenki gondolatolvaso, ha csak nekem nem egyértelmű, hogy mivel van összehasonlítva a fent vázolt nevelési stílus, de oké, akkor nem kérdezem meg többet, úgy látszik, ezt a kérdést sosem fogom megerteni. A kérdezőt meg marhára érdekelhetik a válaszok, ha ennyit sem bírt reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!