Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lesznek jobbak azok a...

Mitől lesznek jobbak azok a gyerekek, akikkel az anyjuk 0-24be együtt van, nem mozdul ki gyerek nélkül sehova, anyukára van kötve a gyerek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 18:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
9: nekem úgy három éves koromtól vannak maradandó emlékeim. Illetve most, hogy szülő vagyok előjön egy csomó emlék gyerekkoromból. Attól, hogy valamire nem emlékszel még hatással van a személyiségedre és a szüleiddel való kapcsolatra. Szerintem egyik végleg se normális: kell a gyerekeknek bizonyos fokú önállósodás, menjen oviba, egyéb programokra, vigyázzon rá néha más, ha szükséges. Na de azt se találom normálisnak, amikor egy pár éves gyerek többet van lepasszolva, mint a szüleivel vagy éppen hetekre lepasszolják.
2021. jan. 24. 18:58
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Kevered a szezont a fazonnal. A hurcizás az első, nagyon max a második évben van. A gyerekkel elmenésnek egy formája, mint a babakocsi. Az tény, hogy testközelség miatt számos jótékony hatása van, ami a babakocsinak nincs, de ennyi. Senki nem mondja, hogy kötelező csinálni. Viszont 4-5 éves gyereknél nem beszélhetünk már hurcizásról.

Utolsó: hallottál olyanról hogy tudatalatti?

Plusz természetesen nem csak ezen múlik kinek milyen lesz az érzelmi stabilitása, de ezen IS.

2021. jan. 24. 19:02
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Bocsánat: már nem utolsó, hanem kedves 9#
2021. jan. 24. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Én az "annyira nyomják a hurcizástra reagálnék ".Első fiam első próbálkozás...bénáztam ordított ráhagytam.Nem is értettem mi ebben a jó.Második gyerek próbálkoztam ameddig nem sikerült. Órákat nyertem vele.Pl pár hónapos korában igényli a testközelséget de ott a tesó,vagy most fogzás nyűgösség stb egy hangja nincs benne .Mire megfőzök alszik egyet a hátamon...az elsővel meg rendeltem a kaját mert vagy a hasfájás miatt cipeltem vagy a fogzás miatt.Tényleg jó találmány. Egyébként nem lesznek jobbak a gyerekek ha null 24 ben együtt vannak az anyjukat.De van olyan nő aki nem igényli az elmenetelt,ő máshogy töltődik fel .Szerintem minden nőnek joga van hozzá,hogy kitalálja neki hogy a legjobb.
2021. jan. 24. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:

9

Honnan veszed, hogy az amerikai gyerekek boldogabbak ÉS sikeresebbek, mint máshol a világon?

Te hány éves korodra emlékszel?

2021. febr. 7. 01:26
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Hat ezt akkor sem lenne nehéz tudni ha nem élnének ott rokonaim/barátaim akik nem egy két éve vannak kint😃hozzájuk képest olyan mintha őssmberek között élnék felfogásban a többit nem reszletezem én is kb fel evet kint éltem

Hat nem a csecsemő és a bölcsődei koromra 😃

2021. febr. 7. 04:30
 17/23 anonim ***** válasza:
46%

16# attól mert ismersz néhány amerikait, még nem jelentheted ki az egész társadalomról amit állítasz. Ha voltál kint, akkor tudnod kell, hogy egyes államok között micsoda különbségek vannak. És akkor még nem beszéltünk a keleti-nyugati partokról meg a belső államok közötti különbségekről. Más a mentalitás Amerikában, ahogy Franciaországban, Németországban, Svédországban vagy bárhol a világon. De ettől még nem feltétlen boldogabbak.

Az hogy nem emlékszel a csecsemő és bölcsődei kordra, nem jelenti azt hogy nem hatott az életedre az akkor és ott megélt dolgok.

Azt érdekes, nem szokták megkérdőjelezni, ha valami súlyos trauma éri ebben az időben a gyereket, hogy az hat az életére. De másnál már szkeptikusak egyesek...

2021. febr. 7. 14:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Jajj istenem azt ne mond hogy magyarorszagon boldogabbak az emberek meg sikeresebbek😂😂😂
2021. febr. 7. 14:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez az év masodik legnagyobb vicce😂
2021. febr. 7. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Most már tényleg érdekelne, hogy mihez viszonyítva szeretnél választ kapni. Azt írod, "mitől lesznek jobbak", de mint mi? Nem írtad, hogy mivel hasonlítod össze a gyerek nélkül nem kimozdulós, anyukára kötős nevelést. Hogy lehet így valid választ adni?
2021. febr. 7. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!