Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik terhesen elkapták a...

Akik terhesen elkapták a covidot tudnának mesélni?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, hány hetesen kaptad el, tünetek, orvosok hozzáállása, esetleg ha a baba megszületett, akkor vele minden rendben-e stb. Köszi
2021. jan. 23. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Minden rendben vele. Csak én voltam megfázva.
2021. jan. 23. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Őérte nagyon küzdöttek.. De meg fog gyógyulni!

[link]

2021. jan. 23. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Unokatestvérem 17. hetes kismama, jelenleg covidos.Fáj a feje, torka, köhög, gyenge.Jövő héten jár le a karantén neki.Semmi extra bánásmódot nem kapott/kap azért mert terhes.Házi orvos azt mondta teazzon, pihenjen, szedjen vitaminokat ennyi.Azt nem tudom hogy a nőgyógyasznak jelezte-e már vagy nem.
2021. jan. 23. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as és a 18 heti genetikai ultrahangot megcsinálják neki így?
2021. jan. 23. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg karanténban vagy nem csinálnak semmit. Sőt engem vérvételen sem fogadtak, csak a karantén lejárta után 3 héttel, hogy biztos ne fertőzzek.
2021. jan. 23. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam.
2021. jan. 23. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Rajtam kevés tünettel ment át. 12 hetes voltam amikor elkaptam.

Hőemelkedéssel kezdődött, ami egy napig tartott. Másnapra bedugult az orrom, de nem folyt. Onnantól nem éreztem az ízeket és a szagokat sem.

Három hét után éreztem először az ízeket. Mondjuk egy sima náthánál is ez van pár napig mindig. Én ahhoz tudnám hasonlítani. Csak nem folyt az orrom. Összesen két teszet csináltattam persze nem az ingyenes tesztet, mert 1 hétre kaptam időpontot. Terhesen nem vártam inkább. A férjem nem kapta el egyébként pedig itthon volt velem végig. Ő megvárta az ingyenes tesztelést mert elég volt nálam 2x kifizetni 20 ezret 😣. Nem tudom, hogy hol szedtem össze, szó szerint sehol nem voltam.

2021. jan. 23. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.A karantén lejár neki amikor 18 hetes lesz, ugye a genetikai vizsgálatot meg 18-20 hét között csinálják.Biztosan meg lesz neki, csak fel kell mutatni egy negatív tesztet.
2021. jan. 23. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!