Van olyan anyuka, akit szintén megvisel lelkileg, hogy menne vissza dolgozni, de nem kell sehova?
Lassan úgy érzem, hogy belebetegszem ebbe az egész folyamatba. A régi állásomat a covid miatt elveszítettem.
Azóta folyamatosan pályázok, és semmi.
Ismerőseim sajnos nincsenek. Szülés előtt költöztünk ide, ahol most lakunk.
Segítségem nincs, és emiatt az egész miatt kezdek kissé depresszióssá válni.
Már a gyermekem is észrevette rajtam, minden nap elmondja, hogy ,,ne legyél szomorú anyukám,, pedig próbálom nem mutatni előtte.
Engem pl. Ma voltam a kórházban, konyhára mentem volna dolgozni... Nem tudtam elvállalni, mert csak 6-14-ig lehet menni, a másik két műszak a covid miatt megszűnt..
Utoljára 2018-ban volt normális állásom (tanár végzettségem van). Utána 2019-2020-ban a nulláról megcsináltam egy komplex angol középfokú nyelvvizsgát (munkaügyis tanfolyam volt).
2020 szeptemberben volt a nyelvvizsgám, azóta keresek munkát.
Decemberben egy hónapig covidos voltam, de már túl vagyok rajta.
Bárhol dolgoznék, ami 8-16-ig belefér, hogy a lányomat tudjam hozni-vinni. (a férjem műszakban dolgozik).
Elvégeztem a gyógypedagógiai asszisztens tanfolyamot is, hogy frissítsem a diplomám, a tudásom. Van a városban kb 20 oktatási intézmény, és mégse sikerül...
Nagyon rossz érzés, pedig én elvállalnék majdnem mindent :(.
2 hat pedig olyan tanarhiany van, hogy lesz neked munkád. Csak lehet mondjuk hogy a köv tanévtől az igaz. Év közben csak akkor szokott lenni tanár állás, ha kiesik valaki. Fel a fejjel!
Kérdező ez a végzettségedtől is függ... sajnos. De igen teljesen magam alatt lennék en is. En is nagyon felek, mi van, ha nem vesznek vissza 😞
2#
Diplomával hogy sikerült munkaügyis tanfolyamra bejutni? Engem úgy elhajtottak tavaly, mint a huzat.
Kérdező, senkinek nem könnyű most, esetleg valami hobbi, amiből idővel fel tudnál építeni egy vállalkozást, vagy csak lefoglal addig, míg nem találsz valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!