Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névről?...

Mit gondoltok erről a névről? Gáz lenne?

Figyelt kérdés
Párommal névválasztás előtt állunk, szeretnénk ha a picikénknek különlegesebb neve lenne. Kutakodtunk történelmi nevek között, és a Felicia "B.zilla" nevet (igen a pont helyett u betű lenne ott, de a gyakori trágár szó használata miatt nem engedné ki a kérdést) nagyon szívembe zártam. Olyan különleges, szép hangzása van, szerintem jól cseng. Bodnár Felicia B.zilla. Párom szerint megpecsételnénk ezzel egy életre és nem pozitívan. Nem akarom azt se hogy kinevessék később. Szerintetek vállalható név? Párom mikor olvastam neki, hahotázott, mert azt hitte viccelek. Ti kinevetnétek, ha valahol meghallanátok?

2021. jan. 12. 17:08
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkerdezed, hogy de megis mi baj ezzel a nevvel, akkor veled van a baj, mar ne is haragudj.

Amugy meg a Felicia sem tetszik nekem, de inkabb azt add mint a masikat(amit ugysem anyakonyveznenek). Ha tetszikba Z hangas kéréssel vmi Z betus nevet pl Zille vágy Zília. Meg lehet a Zillát is engedelyeznek aztan utana mar ugy becezed a gyereked ahogy akarod, lehet nyugodt szívvel B.zilla. Csak aztan ne lepodj meg ha tonkreteszed az eletet.

2021. jan. 12. 21:47
 42/57 anonim ***** válasza:
89%

Becenevén B*zi?

Erőltetett kamu kérdés, az egyik válaszodból kitűnik.

2021. jan. 12. 22:04
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetnék, hanem kikerekedne a szemem. Szörnyű! A Felicia is különleges, nem elég? Miért kell a hülyeségig vinni a különlegesség mániát? Ez már tényleg gáz.
2021. jan. 12. 22:32
 44/57 anonim ***** válasza:
92%
Aztak*rva. Az év anyukája... Te sem vagy normális.
2021. jan. 13. 07:37
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Bítia, Zília, vagy Zilla, Zella, Zelma, Zelmira, Gizella, Anzelma; valami ilyesmi legyen. Ezek szerintem teljesen adhatók is. A B.zila nagyon áthallásos, szerintem tehát nem is engedélyeznék.
2021. jan. 14. 16:28
 46/57 anonim ***** válasza:
82%
*Vagy még Priszcilla például, ez is tök kedves név, én szeretem ezt a nevet; becézni nem kell, nem tünik olyan hosszúnak, amilyen leírva; mert az sz leírva két betű, de egyetlen hang; az L is dupla , az I-betűket könnyű gyorsan kimondani.
2021. jan. 14. 16:29
 47/57 anonim ***** válasza:
81%
Sima Nilla, Lilla, Csilla, Titanilla , Estilla, Stella, Sztella, Liliána, Lilianna, Liana, Liviána, Oliviána, Emiliána, Viviána, Vivien, Adrienn, Emília, Ludmilla, Donatella is jó nevek lehetnek akár.
2021. jan. 14. 16:31
 48/57 A kérdező kommentje:
A Priszcilla nagyon szép, Elvis felesége is Priscilla :)
2021. jan. 14. 18:24
 49/57 A kérdező kommentje:
Közben véletlen kiikszeltem a kérdést, és nem vettem észre, de áttette figyelt kérdésekbe szerencsére
2021. jan. 14. 18:26
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Legyen B*uzilla Godzilla. 🤣
2021. jan. 14. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!