Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névről?...

Mit gondoltok erről a névről? Gáz lenne?

Figyelt kérdés
Párommal névválasztás előtt állunk, szeretnénk ha a picikénknek különlegesebb neve lenne. Kutakodtunk történelmi nevek között, és a Felicia "B.zilla" nevet (igen a pont helyett u betű lenne ott, de a gyakori trágár szó használata miatt nem engedné ki a kérdést) nagyon szívembe zártam. Olyan különleges, szép hangzása van, szerintem jól cseng. Bodnár Felicia B.zilla. Párom szerint megpecsételnénk ezzel egy életre és nem pozitívan. Nem akarom azt se hogy kinevessék később. Szerintetek vállalható név? Párom mikor olvastam neki, hahotázott, mert azt hitte viccelek. Ti kinevetnétek, ha valahol meghallanátok?

2021. jan. 12. 17:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
*ártalmatlan
2021. jan. 12. 17:47
 32/57 anonim ***** válasza:
94%

tuti troll, ilyen ember nincs, olyan jót hahotázik most a képernyő előtt a válaszokon :D

van még egy név javaslatom a számodra a Brunella margójára (nem vagyok meglepve, hogy tetszik neked): Brunyálda.

Szerintem jegyeztesd be.

2021. jan. 12. 17:47
 33/57 A kérdező kommentje:
29 ezt miből gondolod?
2021. jan. 12. 17:48
 34/57 anonim ***** válasza:
95%

Abból gondolom kedves terhelt, hogy ennyire mélyen ostoba ember nem lehet a földön. Kitaláltál egy nevet, bedobtad a "gyerekvállalás-nevelés" csoportba ahol a legvadabb véresszájú játszótéri anyukák vannak és vártad a reakciókat. :D

Amúgy kreatív volt, gratulálok. Nem a napi terhes lehetek-e ha minden nap túrórudit eszem kezdetű kérdés. :D

2021. jan. 12. 17:51
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se valós kérdés. Ez egyszerű provokáció, vita generálás. A kérdező biztos unatkozott. A legkisebb agyi kapacitással rendelkező is tudta volna, hogy ezt a reakciót fogja kapni erre a névre... Vagyis, ha tudta, de mégis kitette, ez már csak önmaga szórakoztatása.
2021. jan. 12. 17:51
 36/57 anonim ***** válasza:
95%
Moért nem próbálod meg magad anyakönyveztetni erre a névre, ha annyira tetszik?
2021. jan. 12. 18:01
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik.Nem adnám a gyereknek mert nem akarok kiszúrni vele.
2021. jan. 12. 20:03
 38/57 anonim ***** válasza:
94%
Jó hogy nem már Fekália.
2021. jan. 12. 20:05
 39/57 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván trollkérdés, de azért szólok, hogy ezt a nevet soha a büdös életben nem fogja engedélyezni az Akadémia. :) Problem solved.
2021. jan. 12. 20:08
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, próbáld ki. Menj egy ügyet intézni valami hivatalos helyre, és mutatkozz be így. A reakciókból le fogod tudni szűrni mit kapna szegény gyerek.

A Felícia szerintem nagyon szép név, azt még adnám is.

2021. jan. 12. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!