Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névről?...

Mit gondoltok erről a névről? Gáz lenne?

Figyelt kérdés
Párommal névválasztás előtt állunk, szeretnénk ha a picikénknek különlegesebb neve lenne. Kutakodtunk történelmi nevek között, és a Felicia "B.zilla" nevet (igen a pont helyett u betű lenne ott, de a gyakori trágár szó használata miatt nem engedné ki a kérdést) nagyon szívembe zártam. Olyan különleges, szép hangzása van, szerintem jól cseng. Bodnár Felicia B.zilla. Párom szerint megpecsételnénk ezzel egy életre és nem pozitívan. Nem akarom azt se hogy kinevessék később. Szerintetek vállalható név? Párom mikor olvastam neki, hahotázott, mert azt hitte viccelek. Ti kinevetnétek, ha valahol meghallanátok?

2021. jan. 12. 17:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert ez MAGYARORSZÁG bazdmeg. Azért. Nem Kreténia, és nem is a belterjes Anglia.... pfú de felbasztam magam. :D Idióta....
2021. jan. 12. 17:38
 22/57 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, 21-es, nehogy agyvérzést kapj már egy egyszerű kérdéstől. Komolyan mondom, manapság minden második ember ilyen agresszív bunkó?
2021. jan. 12. 17:40
 23/57 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés.
2021. jan. 12. 17:41
 24/57 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy te el tudsz vonatkoztatni, de az emberek nagyrésze sajnos nem. Egyébként nem mindegy, hogy vezetéknévről van szó, vagy keresztnévről. Volt, hogy engem is betaláltak általánosban a vezetéknem miatt (Mészáros), de a srác hamar elengedte a dolgot. A keresztnév azért más, mert azt az ember szülei választják.

És amúgy hogy jött ide a gyerekbántalmazás?

2021. jan. 12. 17:42
 25/57 A kérdező kommentje:
A Brunella sem rossz, de nincs meg benne az a hangzatosság amit a z adott volna
2021. jan. 12. 17:42
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet anyakönyveztetni, úgyhogy értelmetlen vitatkozni ezen... Mondjuk sajnos a hivatalos listában is van pár "gyöngyszem"
2021. jan. 12. 17:44
 27/57 anonim ***** válasza:
80%
Az elottem levok mindent leirtak. Mindketto nev idiotan hangzik szerintem, a Feliciarol mindig a Shrek egyik gyereke jut eszembe😆😆
2021. jan. 12. 17:44
 28/57 A kérdező kommentje:

24-es köszi a választ. Hát igazából megdöbbent hogy egy egyéni ízlés alapú névválasztás miatt már valakit hülye szülőnek könyvelnek el rögtön.

Közben pedig lehet az én lányom B.zilla lenne, de mindent megadnék neki, amit csak tudok.

Nem tehetek arról, ki hogy ítél meg egy ártalmatlan nevet.

2021. jan. 12. 17:45
 29/57 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjátok, most már biztosan hogy troll. Ennyire mélyen ostoba nem lehet valaki.

Kamukérdés.

2021. jan. 12. 17:46
 30/57 anonim ***** válasza:
99%
A B.u.zilla név minden, csak nem ártatlan.
2021. jan. 12. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!