Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névről?...

Mit gondoltok erről a névről? Gáz lenne?

Figyelt kérdés
Párommal névválasztás előtt állunk, szeretnénk ha a picikénknek különlegesebb neve lenne. Kutakodtunk történelmi nevek között, és a Felicia "B.zilla" nevet (igen a pont helyett u betű lenne ott, de a gyakori trágár szó használata miatt nem engedné ki a kérdést) nagyon szívembe zártam. Olyan különleges, szép hangzása van, szerintem jól cseng. Bodnár Felicia B.zilla. Párom szerint megpecsételnénk ezzel egy életre és nem pozitívan. Nem akarom azt se hogy kinevessék később. Szerintetek vállalható név? Párom mikor olvastam neki, hahotázott, mert azt hitte viccelek. Ti kinevetnétek, ha valahol meghallanátok?

2021. jan. 12. 17:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
96%
Most komolyan ennyi ésszel gyereket vállalni? Hogy a jó életbe juthatott valakinek is eszébe ez a szerencsétlen név!???? Úristen...
2021. jan. 12. 17:27
 12/57 anonim ***** válasza:
37%
Egyébkent a Felicia is förtelmes,sose adnék ilyen neveket
2021. jan. 12. 17:30
 13/57 anonim ***** válasza:
96%
B u z i l l a .... hát gratulálok.
2021. jan. 12. 17:31
 14/57 A kérdező kommentje:

#11,12

Végülis igen, amelyik szülőnek Anna meg Fanni a lánya az biztos sokkal jobb szülő, akkor is, ha minden második nap nadrág szíjjal verik.

2021. jan. 12. 17:32
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Attól még ne alázd meg a gyereked.
2021. jan. 12. 17:34
 16/57 anonim ***** válasza:
96%
Bocsi Kérdező, ez legalább olyan bántalmazás, mint pofon vágni a gyereket, csak ezzel egész életében együtt élhet...
2021. jan. 12. 17:34
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

A B.zilla csak tévedés. Nem az volt a neve. Ilyen név nincs. Kicsillagoztam a bemásolt szövegben is, mert nem engedte tovább a választ.

Hauteville-i Felícia, gyakran Szicíliai Felícia, tévesen B*zilla (Szicília, 1076 körül – Székesfehérvár, 1110 körül) szicíliai normann hercegnő. Apja I. Roger szicíliai gróf, anyja Mortaini Eremburga. Könyves Kálmán király első feleségeként Magyarország királynéja 1097 és 1110 között. Felíciát sokáig tévesen B*zillának nevezte a magyar történettudomány a pucelle/puella (olasz: szűz) szó helytelen olvasása miatt.[1]

2021. jan. 12. 17:35
 18/57 A kérdező kommentje:
Nem értem ebben mi lenne a megalázás. Még direkt meg is kérdezem a véleményeket és e szerint mérlegelem, tehát hallgatok a társadalmi nyomásra. Olyan nevet úgy sem adhatok a gyerekemnek, ami mindenkinek tetszeni fog. Sajnálom hogy ennek a szónak ilyen hatása van a magyar nyelvben, egy angol anyanyelvű nem akadna fenn rajta
2021. jan. 12. 17:37
 19/57 anonim ***** válasza:
96%

Látom öntudat van, de a gyerekedet simán hívnád B u z i l l a -nak. :D Nem tudom ez most valami ótvar gyenge kamukérdés, vagy tényleg van olyan mentálisan terhelt aki ezt a nevet adná neki.

Te biztos fel vagy készülve mentálisan egy gyerekre?!

20/57 anonim ***** válasza:
93%

Maximum Felícia Brunella vagy Brunhilda lehetne, ugyanis se a Felicia, se a B uzilla nem anyakönyveztethető név. Kérvényezésre a Feliciát még engedélyeznék is, de a másikat nem valószínű.

De itt a Magyarországon hivatalosan adható női nevek listája:

[link]

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!