Azt mondják, hogy az anyaság velejárója a hideg kávé. Valóban így lenne? Te gyakran iszod hidegen a kávét?
Én, vagy 3x melegítve iszom.
Nem a baba hibája...egyszerűen amikor elvan, vagy eljátszik...
Akkor eszembe jut, hogy inni kéne egy kv-t, mert milyen jól esne, vagy mert reggel kimaradt.
Elindítom a mikróban, de amíg melegszik, akkor jajj, gyorsan berakok egy mosást, vagy adok a kutyáknak vizet, vagy ránézek a gyerekre, vagy kiveszem a hűtőből az ebédhez az alapanyagokat, s már el is feltettem a kv-t.
Legközelebb akkor jut eszembe, amikor be akarok rakni valamit..🙊
Akkor újra melegítem, de megint belefogok valamibe.
Volt, hogy este a férjem vette ki a kv-t a mikróból, mert elfelejtettem, hogy ott van 😂
Ezt a hulyeseget.
Aki reggel nem tud 10-15 percig ülni és nem pakolni, ugrálni, az meg is erdemli a hideg kávét.
Felkelek, peluscsere, kimegyünk a konyhába, leteszem, ő felfedező útra indul én meg kávézok. Nem bonyolult. Utana reggelit készítek, majd ha ettünk sminkelek, megcsinalom a hajam, felöltözök, addig körülöttem játszik, jön megy. 1 éves. A reggeli rutinom sosem maradt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!