Depressziós vagyok?
9 hónapos a babánk, és úgy érzem, nem bírom tovább csinálni ezt az egészet. Pedig a férjem segít, de mégis úgy érzem, besokalltam. Az éjjel arra riadtam, azt hittem, ott van velünk az ágyban és le fog esni, csapkodtam magam körül és a sötétben kerestem az ágyban. Közben a kiságyban aludt békésen.
Türelmetlen vagyok vele, öltöztetni nem szeretem, kitépi magát a kezemből, rúgja a hasamat, én meg kiabálok vele. Az etetés is katasztrófa, minden egyes alkalommal teljes a káosz, szanaszét frocskoli a kaját, belekeni a hajába, a szemébe, ettől is kikeszulok. Igazi örökmozgó, nem tudok mellette se főzni, se takarítani, ez is zavar, néha csak du 2-kor eszek először. Minden gyerek ilyen, szokjam meg? Meg lehet szokni?
Néha azt látom rajta, hogy fél tőlem (vagy csak képzelem?), és sírok, mert lehet, hogy egy életre megnyomorítom a kiabálással, az idegbetegségemmel?? Néha úgy érzem, jobb lenne neki nélkülem.
Nem tudom, hogy változzak meg, hogy legyek jobb anyja :(
Csak kimerült vagy. Ez az időszak nagyon nehéz tud lenni, ha valakinek kicsit "nehezebb" gyereke van.
Pontosan tudom, miről beszélsz, ha akarsz, írj privátot, beszélgethetünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!