Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hónapja volt itt egy...

Pár hónapja volt itt egy kérdés, valaki emlékszik rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem vagyok még csak hasonló helyzetben sem, de azt a kérdést, válaszokat olvastam, és sokat gondolkodtam rajta, hogy lehet ilyen érzésekkel együtt élni. érdekelne mi törtent az anyával azóta.

Arról írt, hogy van egy csoda lánya, imádja, élete értelme, nem is akart több gyereket. De a férje unszolására vállaltak még egy gyereket, egy kisfia született, akit nem tud szeretni. A fiával minden sokkal nehezebb, már azon gondolkodik hogy összepakol és lelép a lányával.

Emlékszik rá valaki?

2021. jan. 5. 14:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A köszi mindenkinek az mindenkinek szól, a #3-as, #5-ös jótett léleknek is 😁 Az ötös válaszodon is elgondolkodtam, milyen kis kedves szerencsétlenke lehetsz, mikor is most éppen krumplipucolás közben jöttem rá, hogy ez a válaszod is az volt, együttérzés hajhászás. Nem is vagy olyan béna troll 😂😂

én viszont jegelem az empátiám 😂😂😂

2021. jan. 5. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, annyira nem vagyok béna, de ebben a bezártsagban muszáj valamivek elfoglalnom magam, különben megőrülök.

Amúgy a linkelt kérdés, mint kiderült nem az enyém. Ez egy kicsit más sztori, és nem is az én stílusom.

2021. jan. 5. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
na, elolvastam azt a kérdést, és szerintem ott nem a kérdezővel van a legnagyobb baj. Annyira jel,ező, leír valamit, amit aztán szépen továbbgondol az összes válaszoló és hozzákölt minden marhaságot...
2021. jan. 5. 17:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Bocsi, de most volt időm megnézni a linkelt kérdést rendesen, de ez nem az, amire gondolok.

Tuti, hogy ott a lányt imádta az anya, a kisfiú meg kb fél éves lehetett, és őt nem szerette. Kifejezetten volt benne egy olyan mondat, hogy azon gondolkodik, összepakol és lelép a kislányával, a fiát otthagyja.

A lány álom baba volt, meg minden ment flottul, a kisfiúval meg minden nehezebb volt. Stb.

Mindegy, azért köszi még egyszer :) 👍

2021. jan. 5. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!