Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hónapja volt itt egy...

Pár hónapja volt itt egy kérdés, valaki emlékszik rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem vagyok még csak hasonló helyzetben sem, de azt a kérdést, válaszokat olvastam, és sokat gondolkodtam rajta, hogy lehet ilyen érzésekkel együtt élni. érdekelne mi törtent az anyával azóta.

Arról írt, hogy van egy csoda lánya, imádja, élete értelme, nem is akart több gyereket. De a férje unszolására vállaltak még egy gyereket, egy kisfia született, akit nem tud szeretni. A fiával minden sokkal nehezebb, már azon gondolkodik hogy összepakol és lelép a lányával.

Emlékszik rá valaki?

2021. jan. 5. 14:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Valami rémlik, talán írtam is neki.
2021. jan. 5. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az pont fordítva volt. A fiát imádta.
2021. jan. 5. 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Igen, én írtam ki. Ha valamire nagyon kíváncsi vagy beszélhetünk privátban.
2021. jan. 5. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
3, akkor linkeld be... Ugyanis ha nem törölték, érdekel, ha törölték, akkor meg annak oka volt... :D
2021. jan. 5. 14:57
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos nem tudom, mert egy másik fiókból szoktam trollkodni. A kérdező meg benyelte. :D
2021. jan. 5. 14:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy. És üres vagy.

Nyilván jobb lett a napod ettől, más örömöd nem nagyon van 😂 szóval szívesen 😉

Mindegy. A kérdés aktuális továbbra is.

2021. jan. 5. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
2021. jan. 5. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Igen, az lett. Sajnos tényleg nincs más örömöm. :(

Próbálok valami jót csempészni az emberek életébe a kérdéseimmel, hogy örülhessenek annak, hogy segíthetnek. Sokan szeretnek együtt érezni.

2021. jan. 5. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen a belinkelt kérdést hogy lehetett bekajálni egy percig is? A tipik kamu sztori.
2021. jan. 5. 15:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Legalább megvan a kérdés. Jó, remélem az ilyeneknél én is, hogy kamu. De amennyi érdekes (a szó jó és rossz értelmében is) ember szaladgál a világban, sosem lehet tudni mi igaz, mi sem. 😄
2021. jan. 5. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!