Volt már konfliktusod játszótéren?
Nem
De itt nem szokott másoknak sem..
Mindenki kb ismeri egymàst gyerekek előttről is.
Volt amit rossz szemmel néztem, de unkább hazamentünk a gyerekekkkel ( anyuka csak a telefont nyomkodta, a lánya vagy 5-ször próbált kapcsolatot teremteni vele.
Lecsúszott a mászókán
Lógott a gyerek “anya segíts”
2-2,5 éves , mèg nem ovisról van szó..
Én szedtem le.. majd hazamentünk.
De ez nem a mi, hanem a nagyinál lèvő játszótéren. Anyukát ismerem általános iskolából.
Balatonon a strandon volt, anyuka kis magánstrandot alakított ki a gyerekének. A 3 éves fiam odaült a gyereke mellé, erre mintha valami madár lenne, elkezdte hesegetni. Én csak jeleztem, hogy a gyerekem semmi rosszat nem csinált és már hívtam magamhoz, persze a fiam még rohant egy kört, erre elkezdett kiabálni, hogy látszik milyen nevelésem van. Én már nem is reagáltam, viszont egy másik anyuka védelmébe vett.
Nem igazán tudom az ilyeneken felhúzni magam, látszott a nőn, hogy elég frusztrált, elég lelakott anyuka volt, a gyerekét sajnáltam, hogy szegénynek egy ilyen anyával elég kínos lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!