Melyik nevek a legjobbak hármasikreknek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 17:04
11/17 anonim válasza:
#10 vagyok csak véletlenül elküldte
Ez a három név hosszúságra és stikusra és gyakoriságra is hasonló. Valamibt hasonlóan nem modern nevek egyike.
12/17 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek:Rebeka,Nóra,Panna,
Rebeka,Natasa,Maja,
Léna,Szofia,Bianka.
14/17 A kérdező kommentje:
Ha meg olyan neveket akartam volna adni, hogy Anna - Hanna - Panna, akkor meg mindenkinek az lett volna a baja, hogy jaj, ne adj nekik hasonló nevet, mert három különálló emberről van szó, így is elég nagy hátrány lesz nekik az életükbe, hogy úgy emlegetik őket, hogy az ikrek, jaj...........
2020. dec. 29. 20:14
16/17 anonim válasza:
Azért amiket írtunk, messze van az Anna-Panna-Hannától. Az kb. egy név több változatban, mi csak adtunk tippeket, melyik nevek illenek jobban egymáshoz - az összeillés nem azt jelenti, hogy a nevek szinte ugyanazok, hanem valami közös bennük: hosszúság, eredet, kezdőbetű, stb.
17/17 anonim válasza:
Mind jó név es nem az kell h összecsengjenek. De némelyikben vannak kakukktojások.
Most hozok egy szélsőséges példát: Kevin és Brendon mellé adnak egy Pétert pl. Vagy Mia, Lea és ezek mellé egy Zsófia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!