Hármasikreket várunk. Adnátok tippeket a névválasztásban?
Még nem tudjuk a nemeket biztosan, csak annyit, hogy hárman vannak odabent. :)
Éppen ezért nagyon örülnénk lány és fiú neveknek is. :)
Egy babára számítottunk, így csak egy-egy névvel készültünk, szóval így most kissé meg vagyunk lőve, hogy honnan rántsunk elő még 2-2 nevet. :D
Az eredeti neveink a Léna és a Levente voltak.
Tudnátok nekünk segíteni és még 2 fiú, illetve 2 lány nevet ajánlani ezekhez? :)
Előre is köszönjük szépen! :)
Ha L, nekem a Lázár, és a Lea tetszik.
Ha én várnék hármasikreket különböző kezdőbetűjű neveket adnék nekik. :) De a stílus lehet egy. Modern, hagyományos, egzotikus...
Laura, Leila, Lívia
László, Lórand , amit már írtál Levente
Léna, Kinga, Levente
Vagy
Léna, Boglárka, Levi
Vagy
Léna Márk és Levi
Vagy
Léna Levi és Krisztián
Vagy mindhárman L betűsek lesznek...?
Talán Léna Lili/Liliána Levente
Vagy
Nem is tudom...így olyan érdekes
Én nem azonos kezdőbetűset választanék. Ha mégis ehhez ragaszkodtok, akkor minél eltérőbb hangzású és becézésű neveket ajánlok.
Pl. azonos szótagszámú nevek közül:
Léna - Elza - Bella - Flóra - Emma - Hanna - Lilla - Fanni - Frida - Freja - Gerda - Gréta - Hanga - Hella - Janka - Kata - Kitti - Lara - Lili - Linda - Liza - Lotti - Maja - Mira - Milla - Nina - Nóra - Odett - Petra - Réka - Róza - Sára - Sejla - Száva - Szira - Tekla - Tessza - Tilda - Vanda - Villő - Zara - Zsolna.
Nyilván ezek közül sem a Zara - Lara párosokat választanám csak lehetőségek miatt írtam.
Fiúknál ha a Leventéből indulok ki, akkor nekem tetszene a Levente - Attila - Botond esetleg.
Vegyes esetén már bonyolodik a helyzet.
Hű, először is szívből gratulálok Nektek a csöppségekhez! :)
Ami a neveket illeti, nekem általában tetszik, ha az ikreknek azonos kezdőbetűvel adnak nevet a szülők, szóval szerintem az se gond, ha mindegyik név L betűvel kezdődik majd. :)
Lányoknak Léna, Leila, Lilla esetleg? :)
Fiúknál meg Levente, Lóránt és Lázár mondjuk? :)
Bár a Leventén kívül nem sok L betűs fiúnév van, úgyhogy lehet, hogy ott én is inkább arra törekednék, hogy inkább hasonló eredetű, de valami más betűvel kezdődő nevet válasszak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!