Melyik nevek a legjobbak hármasikreknek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Viktória (Viki) - Jázmin - Hanna
Alexandra (Alexa) - Nóra - Luca
Vanessza - Zoé - Csenge
Rebeka - Enikő - Liliána
Léna - Kinga - Panna
Maja - Renáta (Reni) - Bianka
Natasa (Nati) - Gréta - Nikolett (Niki)
Szofia (Szofi) - Mónika (Móni) - Emese
Linett - Patrícia - Veronika
57 szavazat
1/17 anonim válasza:
Kicsit kevertem:
Rebeka-Bianka-Szofia
Így mindhárom 3 szótagos.
2/17 anonim válasza:
Az első válaszoló válogatása tetszik. :)
3/17 anonim válasza:
Nekem a Hanna - Nóra - Luca hármas tetszik (én is kicsit kevertem), illetve amit az első írt. :)
4/17 anonim válasza:
Én tuti ugyan olyan betűvel kezdődő nevet adnék nekik.
5/17 anonim válasza:
1.vagyok.
Az összes név vállalható, nem rossz nevek, csak sokszor nem illenek össze úgy, ahogy csoportosítottad. Stílusban, formában, hangzasban. Szerintem.
Pl Enikő-Csenge-Emese ( magyar nevek)
Patrícia-Veronika-Alexandra( 4 szótagosak, rövid vezetéknévhez szuperek. :)
7/17 anonim válasza:
#1-ese tetszik, meg pl Hanna-Nora-Luca
8/17 anonim válasza:
Nekem se igazàn tetszenek ezek a párosítàsok. Nyilván adhatsz nem összeillő neveket, de ha az a kérdés, mi illene össze, pl:
Viktória-Alexandra-Rebeka
Gréta-Nóra-Hanna
Esetleg az utolsó kombinàcióból Patrícia- Veronika, a Linett helyett mondjuk Viktória, Alexandra
9/17 anonim válasza:
Igazából nekem egyik variáció sem az igazi. Berill-Barbara-Bianka, ikerneveknél nekem "kell h hasonlítsanak valamennyire 🙂
10/17 anonim válasza:
Viktória (Viki)
Veronika (Vera)
Valéria (Vali)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!