Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok, ha...

Mi a tapasztalatotok, ha utcán/boltban hisztizik a gyereketek, akkor megnéznek vagy beszólnak idegenek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

5

Csak puszta kíváncsiságból kérdem,mi a francot keresel ebben a témakörben, pláne miért válaszolsz,ha nem akarsz gyereket/utálod a gyerekeket? Unatkozol és jössz fröcsögni? De az anyukáknak nincs élete,igaz?

2020. dec. 29. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer egy bácsi elkezdett a buszon dumálni a lányomnak, hogy ne hisztizzen, mert ezzel megbántja az édesanyját, és édesanyádat szeretni kell! Nagyon aranyos volt, a kölök meg döbbenetében befogta végre. :)

Többre nem emlékszem, pedig 2 kicsi elég hardcoreban tudta nyomni, bár inkább csak odahaza. :)

2020. dec. 29. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
#12 ez de cuki :)))
2020. dec. 29. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer UPC-nél voltam ügyfélszolgálaton, egy ilyen gyerekellenes eladó volt az egyik asztalnál. A kollégái előtt akart villogni, hogy beszólt a síró gyerekemre. Jól pofára is esett, mert a fiú kollégái tök jófejek voltak. Bár én ott fönök lettem volna, a lány abban a pillanatban repült volna. Amúgy az egyik válaszoló kérdezte miért van itt, gondolom tudathasadásban szenved vagy annyira izgalmas a gyerekmentes élete, hogy erre van ideje.
2020. dec. 29. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Nekem kifejezetten jól szokott esni, hogy most másnak a gyereke csinálja a cirkuszt. Sokkal kevésbé fárasztó hallgatni, mint a sajátot.

Odanézni nyilván odanéz az ember, megállapítja, hogy nincs életveszélyben senki, és szépen tovább megy. Esetleg a pénztárnál előre engedi a kis családot, hogy hamarabb csökkenjen a zajhatás.

2020. dec. 29. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!