Kikből lesznek vérmamik meg ősanyák, és minek a hatására?

Ez attól függ kinek mit jelent a fogalom😅🤨
Van olyan, aki egy szimplán szoptató anyàt màr le ősanyáz.. vagy mert hordoz, vagy, mert èpp mosipelusozik.
Én azokat szoktam, akik bem képesek elfogadni, hogy másnak másképpen jó.
Viszont a másikoldalt is elítélem, ha teszem azt a hordozást elutasítja.. de rinyál h cipelni kell a gyereket, mert nincs el a babakocsiban, vagy nem akadálymentes a terep.
Vagy rinyál hogy nem volt teje, holott egy követ nem mozgatott meg azért, hogy szoptasson, sőt mindent elkövetett tulajdonképpen, hogy ne menjen./ engem aztán nem érdekel miért nem akart vagy az sem hogy nek akart szoptatni.. csak ne állítson mást a fenti eset mellett:
Nah ez a véleményem miatt eg ilyen anyuka vérmamizott màr le.
Szóval szerintem azokkal van baj, akik ilyen olyan okokból nem fogadják el a másikat..
Aztán vannak a tényleg súlyos esetek.. de itt is zömmel azokat az anyukákat ítélik el, akik megpróbálják a nézetüket lenyomni mindenki torkán.
Csak anya lesz aztán rinyál, hogy a zapjuk lelépett

Fú hát sokan már 1-1 dolog miatt rásütik a másikra. Én is voltam ősanya mert hordozok és mosizok. 🤷
A szememben inkább az az ősanya (bár én soha nem használom másra ezt a jelzőt) aki annyira rá van állva a saját nézetére, hogy folyamatosan nyomja le mások torkán és csak az a jó amit ő csinál. Ja és persze a gyereke/i tökéletes/ek.
Van ilyem ismerős anyuka. Nagyon kevés más anya van aki szóba állna vele.

Ha tudnád mi az a mosi pelus akkor nem kérdeznél ilyet hogy bírja mosni a szart :)
Nem kell "szart" mosni. Arra van a kaki fogo kendo

Szerintem azok ilyenek, akiknek nem volt szép gyermekkora, és aztán megfogadják, hogy ők tökéletes szülők lesznek. És szülnek egy kellemes természetű kisgyermeket, és ezek után meg vannak győződve róla, hogy ez mind az ő érdemük. A többi szülőben, aki nem úgy csinálja, mint ő, ellenséget lát. Nincs bennük tolerancia, mert ők sem kaptak gyermekkorban. És nem tudják elképzelni, hogy egy gyerek nem azért eleven, mert nem nevelik, hanem azért, mert pl. adhd-s vagy ilyesmi. A ősanyák megszólnak mindenkit, akinek a nevelési elveik nem egyezik az övékkel.
Velem pl. volt olyan, hogy a baba-mama klubban bejelentette egy nő, hogy csak a lusta anya ad cumit a gyerekének, mert egy rendes anya inkább megvizsgálja, hogy miért nyűgös a gyerek. Én mondtam neki, hogy amennyiben a gyerek éhes, szomjas, bekakilt stb, s cumit adsz neki, ki fogja köpni, és tovább sír, szóval ez az elmélet tuti bukta. Vannak olyan gyerekek, akik a nap 24 órájában a cicin lógnának, na nekik pont jó a cumi, és ők el is vannak vele. Erre közölte velem, hogy ez nem igaz, mert neki is 24 órában bőgött a gyereke, és ő inkább felvette, és megvigasztalta. Na, erre mit mondhatnék. Nyilván én soha nem veszem fel a gyerekemet.
Csak a saját maguk igazolására törekednek, hogy ők tökéletesek, és mindenki más selejtes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!