Miért problémája másoknak, hogy ki milyen nevet választ a gyerekeinek? Milyen mértékben befolyásolja más emberek életét az, ha valaki neki nem tetsző nevet választ?
Én sem értem. Furák nekem ezek a nevek, nem tetszenek, de az égvilágon semmit nem befolyásolnak az életemben.
Megjegyzem, még ilyen extra név sem kell hozzá, hogy az emberek beszólogassanak, az is baj, ha Anna, mert túl sok van belőle, az is baj, ha Medox, mert az extrém, az is baj, ha Bátor, mert az ősmagyar...szóval, vannak emberek, akik egyszerűen túl neveletlenek és nem értik meg, hogy nem kell beleszólni más névválasztásába.
Jaj, 6-os, hagyjuk már ezt, nekem meg tök átlagos nevem van és még azzal is tudtak csúfolni az iskolában...
Az égvilágon semmi nincs egy Medox bácsiban, mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszik a név, de nah...
Hogy ne legyen a gyerek Pikacchu meg Radiátor, az oké, sőt mindenkinek szíve joga van a saját véleményhez, ez nem is kérdés itt sem, a kérdés maga az, hogy miért fusztrálnak másokat ezek a nevek? Miért kell hozzászólniuk, beszólniuk, megjegyzéseket tenniük?
Én egyszer mondtam, hogy Artúrnak akarom nevezni a fiam, kiröhögtek meg kaptam mindenféle kritikát, pedig nem érzem, hogy ez aztán egy olyan extrém, vállalhatatlan név lenne...
7
Hát, ha nem Lósz a családneved, akkor miért ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!