Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállalhatnak azonos...

Miért vállalhatnak azonos neműek gyereket?

Figyelt kérdés
21.század ide-oda, szerintem ez akkor sem lesz normális.
2020. dec. 16. 12:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
86%
Hát azért az a "pár" ember valójában jó sok, még akkor is ha nem világviszonylatban nézzük, hanem csak bigott kis hazánkat.
2020. dec. 16. 21:40
 32/49 anonim ***** válasza:
82%

Az pár talán egy vidéki járásban lehet annyi. Ebben az évben volt az usában a népszámlálás és ezt is megkérdezhetik. [link]

Azért szép részletes megkapható (menny, hol) ezzek a számok nem elhanyagolhatóak a többséghez képest.

2020. dec. 16. 22:11
 33/49 anonim ***** válasza:
71%

A lakosság hány százaléka homoszexuális? 2 mondjuk? Ebből vajon hányan érintettek a fent említett problémával? Jó volna az élet valós problémáival foglalkozni, nem azon lovagolni, hogy vannak az országban kb 100-an (vagy annyian sem), akik homlszexuálisként gyermeket nevelnének.

Valós probléma: a mélyszegénységben élők és az ott nevelt gyerekek

- a csonka családban felnőtt gyerekek (holott a gyerek egy apát és egy anyát is megérdemel, ugye?)

- az alkoholista, gyógyszer-vagy játékfüggő szülő

- bántalmazás (fizikai és mentális)

- elhanyagolás (erről jó magam részletesen tudnék mesélni, fogorvos vagyok és igen megdöbbentő, hogy hány egészen pici, akár 2-3 éves gyerek jön úgy hozzám, hogy napok óta tartó fájdalma van, majd megállapítom, hogy ennek az ártatlannak sikerült úgy kirohasztani majdnem az összes fogát, hogy 2-3 évesen fogtalanítani kellene, az lenne a végleges megoldás)

Lehetne sorolni. Nagyon álszentnek találom, hogy olyanon rugózunk, ami a lehető legkevesebb embert érint, miközben szinte minden 2. családban akad egy valami vagy valaki a fent leírtak közül. Inkább felnövök 2 apával vagy 2 anyával, mint azokkal az emberekkel, akik például azon gyerekek szülei, akikkel a munkám során sokszor van szerencsém találkozni.

2020. dec. 17. 10:22
 34/49 anonim ***** válasza:
62%

"a 2 apu-2 anyu felállás soha senki szemében nem lesz normális és elfogadott,a gyerek részéről sem."

Soha senki szemében nem lesz normális? Jó lenne, ha csak a magad nevében beszélnél. Az én szememben például teljesen elfogadott, és ahogy itt olvasgatom a válaszokat, nem vagyok egyedül vele. A világ fejlettebb részén meg semmi baj nincs vele. A gyereknek meg az a normális, amiben felnő. Rengeteg gyerek nő fel egynemű családban, és semmi hátrányuk nem származik belőle. Ami nem mondható el a különböző intézetekben felnőtt gyerekekről.

2020. dec. 17. 12:14
 35/49 anonim ***** válasza:
86%

Rosszul tudod 33-es. A népesség nagyjából 8-10 százaléka homoszexuális. Mindig is ennyi volt, minden korban és minden társadalomban. És alighanem mindig is ennyi lesz, attól függetlenül, hogy a társadalom éppen akkor és ott, hogyan áll hozzájuk. Ez elég nagy embertömeget tesz ki ahhoz, hogy ne vonjuk meg a vállunkat, ha megfosztják őket az alapvető emberi jogaiktól. Sőt, akkor sem vonhatnánk meg a vállunkat, ha csak 2 százalék volna az arányuk.

Ezek az emberek éppúgy teljes jogú tagjai a társadalomnak, mint akármelyikünk. Dolgoznak, adóznak, mi a fenéért nem volna joguk ahhoz, amihez nekem, vagy neked?

2020. dec. 17. 12:30
 36/49 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem kérdezzük meg azokat a gyerekeket is hogy akarnak e maguknak 2 anyukát vagy 2 apukát szülőnek hogy aztán egész életükben ezért legyenek kinézve, esetleg megalázva. Nem értem a melegeket se. Mindig arról panaszkodnak milyen nehéz nekik, lenézik őket stb. Akkor miért akarnak még egy ártatlan gyermeknek is ilyen sorsot? Szeressék egymást, a 4 fal között, de ne várják el hogy ezt mindenki normálisnak tekintse
2020. dec. 17. 14:10
 37/49 A kérdező kommentje:

#34 Lehet a te szemedben normális,meg másokéban is,de ezek szerint elég sok a nem normális ember is ;) ;)

Akkor költözz oda, ahol az álomvilágban ilyen szépen élnek együtt az emberek. Vagy japánba,az anime negyedhez,ha még normálisabb helyre vágysz...

#35 nem értek veled egyet. Én sem vonom meg a vállamat,hanem örülök neki,hogy jó döntés született. Ugyan miért ne lenne meg az alapvető emberi joguk hozzá? Megvan! Szereznek egy NEM azonos nemű társat és tessék, játszhatnak is családosdit,ahogy minden normális ember....JAAA,hogy nem,mert ők a velük azonos nemhez vonzódnak. Hát akkor ez van,ez nem mások gondja legyen. Persze,a bziság nem választás kérdése,valakinek ez jutott, de akkor legyen tisztában vele,hogy sosem lesz "teljes jogú tagja a társadalomnak",ahogy említetted.

2020. dec. 17. 15:50
 38/49 anonim ***** válasza:
90%
De ez miért jó Neked kérdező? Miért vagy attól boldogabb, hogy másnak rosszabb a helyzete? Nem érzed, hogy ez mekkora lelki szegénységre vall, hogy ettől vagy elégedett? Miért érzed magad felsőbbrendűbbnek attól, hogy ellenkező neművel szexelsz? És miért ne lennének a társadalom teljes jogú tagjai? Ugyanúgy dolgoznak, adót fizetnek stb. Segítő szakmában is bőven vannak. orvosok, ápolók, mentősök, lehet pont meleg dokinál szültél, nem tudhatod. Tényleg nem értem, hogy csupán a szex kérdés miatt miért gondolod, hogy Te jobb vagy náluk.
2020. dec. 17. 16:06
 39/49 anonim ***** válasza:
[link] mindig ez jut eszembe ilyenkor gyerekre meg felnőttekre is.
2020. dec. 17. 16:10
 40/49 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a hozzád hasonló embereket valahol nagyon elnyomják az élete egyik részében, azért érzi magát feljogosítva, hogy meghatározza valaki magánéletét. Nem is értem, hogy jössz te ahoz, hogy valakit a nemi identitása miatt kevesebbnek gondolj. Nagyon egyszerű és beszűkült lelkivilágra és gondolkodásra vall.
2020. dec. 17. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!