Maximalizálva van még Kínában a vállalható gyerekek mennyisége?
Sztem meg te vagy nyomorék, ha nem akarsz gyereket ne szülj, de akkor ne írkáljatok napi szinten 3 kérdést arról, hogy azért nem szültök, mert túlnépesedett a Föld így is..
Nem erőszak a gyerekvállalás, de úgy gondolom nem lennétek itt és írnátok ki ennyi kérdést, ha valóban nem akarnátok gyereket,alapból nem is lennétek ebben a rovatban, mivel ez azoknak szól, aki gyereket akar vállalni vagy nevel, hiszen ez a neve is "gyerekvállalás, nevelés".
2-es:
Egyszer én is szóvá tettem, hogy mi a bánatot keresnek a "Gyerekvállalás, nevelés" rovatban azok, akik nem akarnak gyereket. Le lettem ám ugatva, és nemcsak a kérdező, hanem rengeteg válaszoló részéről is, hogy mit gondolok, talán az autók közé kéne írnia a kérdést? Mondtam: nem, de mondjuk inkább az "Emberek" rovatba illene. Erre egyetlen reagálás sem volt, csak egymás után jöttek az újabb szapuló válaszok, akik szerint pont odaillik a kérdése.
Én csak annyit szűrtem le belőle, hogy a gyakori ezen rovataiban messze alacsonyabb az átlag-intelligencia, mint személyes ismeretségi körömben, és messze nagyobb az eltorzult gondolkodású és érzelemvilágú emberek aránya.
Te miről beszélsz?
Annyit kérdeztem, hogy KÍNÁBAN érvényben van-e még az a törvény, hogy nem szabad egynél több gyereket vállalni.
Te tényleg bolond vagy.
Tanulj meg szövehet értelmezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!