Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Maximalizálva van még Kínában...

Maximalizálva van még Kínában a vállalható gyerekek mennyisége?

Figyelt kérdés

2020. nov. 27. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nincs maximalizálva, mert így talán nem ölik meg a lány babákat.
2020. nov. 27. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Sztem meg te vagy nyomorék, ha nem akarsz gyereket ne szülj, de akkor ne írkáljatok napi szinten 3 kérdést arról, hogy azért nem szültök, mert túlnépesedett a Föld így is..

Nem erőszak a gyerekvállalás, de úgy gondolom nem lennétek itt és írnátok ki ennyi kérdést, ha valóban nem akarnátok gyereket,alapból nem is lennétek ebben a rovatban, mivel ez azoknak szól, aki gyereket akar vállalni vagy nevel, hiszen ez a neve is "gyerekvállalás, nevelés".

2020. nov. 27. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

2-es:

Egyszer én is szóvá tettem, hogy mi a bánatot keresnek a "Gyerekvállalás, nevelés" rovatban azok, akik nem akarnak gyereket. Le lettem ám ugatva, és nemcsak a kérdező, hanem rengeteg válaszoló részéről is, hogy mit gondolok, talán az autók közé kéne írnia a kérdést? Mondtam: nem, de mondjuk inkább az "Emberek" rovatba illene. Erre egyetlen reagálás sem volt, csak egymás után jöttek az újabb szapuló válaszok, akik szerint pont odaillik a kérdése.

Én csak annyit szűrtem le belőle, hogy a gyakori ezen rovataiban messze alacsonyabb az átlag-intelligencia, mint személyes ismeretségi körömben, és messze nagyobb az eltorzult gondolkodású és érzelemvilágú emberek aránya.

2020. nov. 27. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz?

Annyit kérdeztem, hogy KÍNÁBAN érvényben van-e még az a törvény, hogy nem szabad egynél több gyereket vállalni.

Te tényleg bolond vagy.

2020. nov. 27. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is megvan rólad a véleményem te kis drága. Legyen szép estéd! ☺️
2020. nov. 27. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Tanulj meg szövehet értelmezni

2020. nov. 27. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
36%
Nincs ilyen törvény, hogy “nem szabad”. Eddig is szabadott, csak nagyobb adóteher vagy valami volt, minél több gyereket vállaltak. Több most 30 év körüli kínai ismerôsöm volt, legtöbbjük egyke volt, de azért tízbôl egy-kettô mindig volt, akik ketten voltak testvérek.
2020. nov. 28. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!