Miért vállalhatnak azonos neműek gyereket?
#9 nem azt mondom,hogy nem tudnának szeretetet adni,vagy hogy jobb lenne a nevelőintézet, de a 2 apu-2 anyu felállás soha senki szemében nem lesz normális és elfogadott,a gyerek részéről sem. Nem értem,hogy miért van erre lehetőség, de mindegy is,engem szerencsére nem érint...ettől függetlenül ez nem normális.
Az meg,hogy mert ők is családra vágynak.. érhető, de ennek nem ez a módja,lényegében nincsen normális módja,ha ezt az életet élik. De ez ne másnak a gondja legyen már..
Aki ilyen jól láthatóan képben van a hazája, meg a világ eseményeivel, annak érdemes is adni a kirekesztésen alapuló véleményére (ja, nem) :D.
Volt értelme ennek a kérdésnek.
Az a helyzet, hogy ez az alaptörvény ötletszerű módosítgatása sem jogállamiság szempontjából, sem szociológiailag, meg úgy sehogyan sincs rendben, melegektől függetlenül sem. Most gondolkozhatunk, ki lesz a következő csoport, aki a drága politikusainknak nem tetszik, és alkotmányba kell foglalni a kirekesztésüket. Ezen gondolkodjatok, ne csak a homofób fejeteknek örüljetek. Bár nem láttok tovább a gyűlölködésen, ez tény.
A család az család!!
Csak a te fajtád miatt nem normális és elfogadott ez a család modell. Persze minden mást képes benyelni a gyomrotok. Ahol anyu vagy apu egyedül neveli a gyerekeket ott nem baj, hogy nincs férfi vagy női példa, de egy meleg párnál igen. Nevetséges. Egyszerűen nincs olyan indok ellene ami megállná a helyét.
És nem, én nem vagyok meleg. Szimplán csak hánynom kell a homofób barmoktól
19
Az a baj, hogy a drága fideszes politikusaink szerint az sem normális, amit te mondasz. Egyedülálló szülőség? Ugyanmár. Mindenki legyen kib*ott házas egy elkenkező neművel, különben nem jàr keksz. Értem? :D
Hogy esetleg apu veri anyut, hogy isznak mint a dög, az majdnem mindegy. A lényeg a keresztényi szeretet, ami a házasságban és a 2 saját gyerekben nyilvánul meg, meg persze a magas lóról ugatásban, kisebbségek rugdosásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!