Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállalhatnak azonos...

Miért vállalhatnak azonos neműek gyereket?

Figyelt kérdés
21.század ide-oda, szerintem ez akkor sem lesz normális.
2020. dec. 16. 12:31
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a kérdező nem kérdezni akart. Én érzem, hogy ez csupán a kérdésbe beleburkolt véleménynyilvánítás. Nem vagyok homofób, de nem, nagyon nem természetes és nem egészséges, hogy azonos neműek szülők legyenek.
2020. dec. 16. 14:03
 12/49 anonim ***** válasza:
71%
11: de, pontosan az vagy!
2020. dec. 16. 14:13
 13/49 anonim ***** válasza:
23%
Figyi #12 engem nem zavar ha valaki a 4 fal közt máshova dugja. De sohasem volt a világ és a természet rendje, hogy ez legyen egy család alapja. Van a nő meg van a férfinem, akik ketten szaporodnak és családot alapítanak. Ez a természet és az élet normális rendje. De mivel itt a nagy pride anyukák ezt nem fogják épésszel felfogni, nem is követem tovább a kérdést.
2020. dec. 16. 14:18
 14/49 A kérdező kommentje:

#9 nem azt mondom,hogy nem tudnának szeretetet adni,vagy hogy jobb lenne a nevelőintézet, de a 2 apu-2 anyu felállás soha senki szemében nem lesz normális és elfogadott,a gyerek részéről sem. Nem értem,hogy miért van erre lehetőség, de mindegy is,engem szerencsére nem érint...ettől függetlenül ez nem normális.

Az meg,hogy mert ők is családra vágynak.. érhető, de ennek nem ez a módja,lényegében nincsen normális módja,ha ezt az életet élik. De ez ne másnak a gondja legyen már..

2020. dec. 16. 15:01
 15/49 anonim ***** válasza:
79%
Nem vállalhatnak. Mert olyanok, mint te, azt hiszik, hogy megszabhatják másoknak, mit jelent a család és szeretet. Ez az, amit büntetni kéne, de súlyosan. De hát ilyen sötét országban élünk, ahol 70 éves tanulatlan bácsik döntenek olyan ügyekben, amiről fingjuk sincs.
2020. dec. 16. 15:01
 16/49 anonim ***** válasza:
89%
Nem vállalhatnak mostmár, de mindegy :D. Engem nem konkrétan csak a melegek miatt zavar az egész, persze miattuk is. Hanem mert annyi féle család modell van, hogy megszámolni sem lehet. Egyszülős (halál vagy válás miatt), kétszülős, mozaik, többgenerációs, nagymama+anyuka, gyermektelen pár+állatka, vagy az sem, felnőtt gyerek szülőkkel, nagyonnagy család 6 vagy több gyerekkel, stb. A család fogalma baromi tàg és mindenkinek mást jelent. Lassan már a klasszikus értelembe vett “szent” család, ami jól néz ki a kirakatban, lásd: apa, anya, 2-3 gyerek, már ritkább, mint hinnéd. Átalakulóban van az életünk, volt egy szexuális forradalom, egy modern családtervezés a fog. Gátlásnak köszönhetően, egy női egyenjogúság, ami egyenlő kötelezettségeket is jelent. Nehezebb lett házasodni, életre szóló párt találni, családot alapítani. A házasság, mint intézmény is megváltozott, átalakult, sokak fejében jelentését vesztette, amit megértek, ez is személyes álláspont. Pont ezért magánügy, és nem kéne, hogy ettől függjön bármennyire is a gyerek vállalása vagy nem vállalása, hisz az megint egy másik tészta: szülni bezzeg lehet mindenhova, egy patkánylyukba is akár. Persze ez is jól van így, kell hogy legyen joga mindenkinek a teste, magánélete felett rendelkezni. De Akkor nem értem, ha egy pszichésen, egzisztenciálisan, érzelmileg alkalmas, szerető gondoskodó közeg miért nem fogadhat örökbe egy gyereket? Azért is aggályos ez, hogy csak házastársaknak engedik, hisz ők sajátot vártak elsősorban, majd a 100. Lombik után, csalódottan folyamodnak örökbefogadáshoz, és egy olyan gyerekre vágynak, aki beleillik a családi idilljükbe. Feherbőrű, csecsemő természetesen. Míg egy olyan ember, akinek nincs más esélye, mert egyedül él, vagy más jellegű családban, nem akar vagy nem tud sajátot nemzeni, vagy csak nem alakított ki párkapcsolatot, akár 3+ éves roma gyereket is örökbe fogad, ha úgy van, hisz tudja, hogy más esélye nincs. Hát most ők is elestek ettől, és azok a gyerekek is, akik benne ragadnak a rendszerben. Szomorú ez ahogy van. Ráadásul manapság az ember családi állapota nem egy állandó dolog, egyedülállóból is lehet még házas valaki később, illetve házasból is lehet egyedülálló, sőt, ritka esetben rájöhet, hogy a saját csapatában játszik :D. Akkor ennyi erővel a megváltozott körülmények miatt elveszik a gyereket? Mert hogy olyan világot élünk, hogy mindenki körülményei változékonyak. Az egyetlen stabil pont, hogy akar vagy nem akar valaki gyereket. Éppen ezért rossz ebbe ennyire beleszólni.
2020. dec. 16. 15:03
 17/49 anonim ***** válasza:
81%

Aki ilyen jól láthatóan képben van a hazája, meg a világ eseményeivel, annak érdemes is adni a kirekesztésen alapuló véleményére (ja, nem) :D.

Volt értelme ennek a kérdésnek.

Az a helyzet, hogy ez az alaptörvény ötletszerű módosítgatása sem jogállamiság szempontjából, sem szociológiailag, meg úgy sehogyan sincs rendben, melegektől függetlenül sem. Most gondolkozhatunk, ki lesz a következő csoport, aki a drága politikusainknak nem tetszik, és alkotmányba kell foglalni a kirekesztésüket. Ezen gondolkodjatok, ne csak a homofób fejeteknek örüljetek. Bár nem láttok tovább a gyűlölködésen, ez tény.

2020. dec. 16. 15:17
 18/49 anonim ***** válasza:
74%

A család az család!!

Csak a te fajtád miatt nem normális és elfogadott ez a család modell. Persze minden mást képes benyelni a gyomrotok. Ahol anyu vagy apu egyedül neveli a gyerekeket ott nem baj, hogy nincs férfi vagy női példa, de egy meleg párnál igen. Nevetséges. Egyszerűen nincs olyan indok ellene ami megállná a helyét.

És nem, én nem vagyok meleg. Szimplán csak hánynom kell a homofób barmoktól

2020. dec. 16. 15:20
 19/49 anonim ***** válasza:
82%

19

Az a baj, hogy a drága fideszes politikusaink szerint az sem normális, amit te mondasz. Egyedülálló szülőség? Ugyanmár. Mindenki legyen kib*ott házas egy elkenkező neművel, különben nem jàr keksz. Értem? :D

Hogy esetleg apu veri anyut, hogy isznak mint a dög, az majdnem mindegy. A lényeg a keresztényi szeretet, ami a házasságban és a 2 saját gyerekben nyilvánul meg, meg persze a magas lóról ugatásban, kisebbségek rugdosásában.

2020. dec. 16. 15:24
 20/49 anonim ***** válasza:
87%
Ez elég képmutató. Te nem akarsz örökbe fogadni, de örülsz, hogy másnak meg van tiltva. Egy gyereknek sokkal jobb családban felnőnie, még ha nem is klasszikus család, mint intézetben. Sajnos szegény gyerekektől vették el azt a lehetőséget, hogy ezáltal több szeretetet, figyelmet, törődést kapjanak azért, hogy a kérdező és a hozzá hasonlóknak meglegyen a lelki nyugalma. Nem tudom miért jó ez Nektek, de látszik, hogy nem a gyerekek érdekeit nézitek, csak szúrják a szemeteket a melegek, szinglik stb.
2020. dec. 16. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!