Miért vállalhatnak azonos neműek gyereket?
Figyelt kérdés
21.század ide-oda, szerintem ez akkor sem lesz normális.2020. dec. 16. 12:31
1/49 anonim válasza:
Persze, inkább állami gondozásban senyvedjenek a gyerekek...
3/49 anonim válasza:
Nem vállalhatnak. Most iktatták törvénybe
4/49 anonim válasza:
Igazából ez csak férfiaknál probléma, mert a noknel könnyű természetes úton vállalni.
Amúgy én sem értem.
5/49 anonim válasza:
Azért mert ők is emberek és családra vágynak.
6/49 anonim válasza:
4es az igaz, de akkor se lehet 2 nő a szülő hivatalosan
7/49 anonim válasza:
Egyébként számomra érdekes, hogy a családi ösztön meg van bennük miközben nem az ellenkező nemhez vonzódnak, akivel lehetne utódot nemzeni. Ezt valaki megmagyarázhatná
8/49 anonim válasza:
7: attól, hogy a saját nemükhöz vonzódnak mèg nevelkedhettek szerető, boldog családban, amit szeretnének tovább vinni.
9/49 anonim válasza:
Rengeteg szeretet tudnak adni ők is egy gyereknek. Inkább neveljen két férfi/két nő egy gyereket, mint a nevelőotthon. Tényleg jobb egy férfiből-nőből álló család, még akkor is, ha apa/anya iszik, esetleg még veri is a gyereket? Tényleg jobb felnőni egy állami otthonban, mint egy szeretetteljes, de nem teljesen szabályos családban? Mert hogy örökbefogadni nem akarnak mindenkit. Ha kisebbségi a gyerek vagy beteg, nem kapkodnak utána. De sok meleg pár, még így is vállalná az örökbefogadást. Ezzel lehetősége lenne sok kisgyereknek szerető családba kerülnie.
10/49 anonim válasza:
Anya a nő, az apa a férfi, a szex az gruppen.
Hülye, homofób kérdés. Kár rá válaszolni, úgysem értenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!