Be lett vezetve az új orvostörvény?
Én ezt a kérdést most komolyan és őszintén nem értem.
Miért olyan jó neked, vagy bármelyik másik nőnek csúsztatni az orvos zsebébe a hálapénzt??! Ez most valami kényszerszokás?
Valaki magyarázza meg, könyörgöm.
Ráadásul nem orvos törvény, hanem új egészségügyi törvény.
Please, Lord, save us. A kávémnak is kell egy kávé, esküszöm.
Rendben, a gyengébbek kedvéért elmagyarázom. :) Először is, keress rá googlen úgy, hogy egészségügyi törvény és úgy is, hogy orvos törvény, majd nézd meg, hogy melyikre ad ki találatokat.... :)
A hálapénzes rész pedig: A nők azért választanak orvost, mert az adott illetőnél szeretnének valamilyen oknál fogva. Ez az adott orvos a nő szülésénél, akár a Balatonon nyaral, akár hajnal 2 van, akár szimplán szabadságon van, be fog menni a kórházba és levezeti a szülést. Nekem pofám nem lenne ezt ingyen kérni, ráadásul orvos sem lesz nyilván aki h.lye lenne ezt megtenni.
Nos, remélem érted, nem gondoltam, hogy felnőtt embernek ilyet magyarázni kell, no de mindegy. :)
"Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény"-ek hívják hivatalosan. És egyes részei már 2019. november 18-án életbe léptek, egyes elemei majd január 1-től, megint más része pedig majd március 1-től. Van hozzá egy rendelet is, ami pedig ez: "528/2020. (XI. 28.) Korm. rendelet
az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény végrehajtásáról"
Olvasgasd.
Egészségügyi törvény.
A hálapénz meg hálapénz marad. Mindegy, milyen köritést írsz hozzá. Egy káros társadalmi szokást támogatsz, radásul a pénzed se fogja garantálni a jobb bánásmódot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!