Alaptalan a félelmem vagy nem? Apukáknál, hogy van ez?
Figyelt kérdés
A férjem családjában csak fiúk vannak. Fiú testvérei vannak, fiú unokatestvér van (csak egy lány van, de ő 20 évvel fiatalabb nála), a bátyjainak is fiai vannak. Nagyon szeretne fiút, ennek ellenére 2 lányunk van. A lányokkal szokott fogócskázni, bújócskázni, el van velük, de szeretne egy fiút, akivel lehet kocsizni, fiús dolgokat csinálni. Én benne is lennék a 3. gyerkőcbe, de félek, hogy mi lesz, ha fiú lesz. Attól tartok, hogyha fiú lesz, akkor a fiút jobban fogja, szeretni.2020. dec. 14. 19:45
1/4 anonim válasza:
Ezt kettőtöknek kellene megbeszélni.
2/4 anonim válasza:
Na igen, de az is fontos, hogy ha a 3. Is lány lesz, őt is fogja szeretni?
3/4 anonim válasza:
Nálunk így volt, pontosabban apámnak nem lett vérszerinti fia, csak 3 lánya. Viszont anyám első házasságából hozott egy fiú gyereket az apámmal való házasságba. Apám határozottan jobban szereti bátyámat (aki mivel nem apám gyereke, ezért nekem féltestvérem). Engem sosem zavart lányként. Elfogadtam, hogy ő jobban kijön egy fiúval. Szerintem ez akkor baj egy gyereknek, ha azonos nemű gyerekek között van különbség. Valahogy mi úgy nőttünk fel, hogy apa fiú, bátyám is és nekik több a közös téma, hobbi. Mi lányok is összetartottunk :) ettől függetlenül szeretet van
4/4 anonim válasza:
Igen, nálunk is így volt, fiúk mindenhol, így lett apának 3 lánya 😅 A 3. lány amúgy a kedvence, de a nővérem volt a “fia”, mindig ezzel viccelődtünk, vele szerelgetett, bringáztak, meg minden fiús dologban benne volt a tesóm, ő maga sem az a lányos nő de ennek ellenére nem ő lett a kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!