Jogos az idegességem vagy alaptalan?
lehet nem fog neked tetszeni a válaszom, de számomra te még a férjednél is gázabb vagy :(
mit kell mártírkodni? elmész strandra, hogy ott gubbassz.
szarul vagy, nem akarsz vezetni, de csak viszel neki ebédet, nehogy kiabáljon.
mi bajod van neked? mi ez, valami alárendelt viszony? mi egy előkelő, gazdag cigány család mellett lakunk, tőlük látok ilyeneket! ha az én férjem ilyen lenne, elküldeném a francba! nem kell mindenáron megmenteni a kapcsolatot, ha nem működik, akkor az a babának se jó!
mi az, hogy 12 hetes babát vetess el? erre mégis mit reagáltál? én tuti felképelném a férjem, persze nem teszem, mert ő nőként tekint rám, nem cselédként! :(
szerintem nagyon gyorsan változtass, ne hunyászkodj meg, nem ezt érdemled, állj ki végre magadért! ha nincs kedved főzni, ne főzz! ha lázas vagy, feküdj le! ha görcsölsz, hívd fel a férjed, hogy jöjjön érted meg be kell vinnie a kórházba!
Azt a mintát, hogy a feleség a férj cselédje, otthonról hoztad, vagy jó ötletnek gondoltad bevezetni?
Hagytad a férjedet elkényelmesedni és a fejedre nőni, és ez egyre nagyobb terhet jelent. És ha meglesz a baba, ez csak hatványozódni fog.
Vagy nagyon sürgősen rakd helyre a férjed, vagy menekülj, mert így csak veszíthetsz. Te is, és a gyerek is.
nem bantasbol de ebbe a kapcsolatba minek vallaltatok gyereket?
kivulrol olvasva ez egy elegge beteg kapcsolat. nincs kommunikacio nem mered vele megbeszelni itt kerdezel helyette, o csicskaztat, nem tamogat nincs melletted aot ilyennek "zsarol" hogy vetesd el a gyereked.
ha van anyagi hattered vagy barmifele lehetoseged hogy egyedul vallald ezt a gyereket akkor en megprobalnam csak ugy bloffbol hogy kiadom az utjat aztan hatha eszhez ter...kulonben eleted vegeig ilyen lekezelo lesz es nem sok jo var ratok. a babanak is jobb volna ha nyugodt korulmenyek koze erkezne, inkabb egy nyugodt egyedulallo anya mint egy ideg beteg parkapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!