Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos az idegességem vagy...

Jogos az idegességem vagy alaptalan?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok, a mai napon nagyon rosszul voltam, szedultem, faj a fejem, lazam volt es szurodik nagyon a hasam. A delelottom nehez volt, ugy ereztem hogy jarni nem tudok, mert osszeesek. Mondtam a ferjemnek hogy rosszul vagyok, pihenni szeretneķ mig o dolgozott. A valasz erre nagy duzzogva az volt ha ennyire nem birod a terhesseget menj be a surgossegire. A munkja mellett siman megtehette volna, mert nem annyira kotott. Elvarta, hogy kajat vigyek neki, mikozben feltem vezetni, nehogy akkor szeduljek es karambolozzak. Pihenni vagytam erre o " jo persze pihenj, de azert takaritsd ki a lakast". Duzzog ha elmondom neki hogy rosszul vagyok, elvarja hogy mosolyogjak mert nekem egesz nap csak rossz kedvem van es igy csak neki is rossz kedve lesz. Elvartam volna valami vigasztalast vagy azt, hogy azt mondja, hogy beviszlek a korhazba ha ennyire faj a hasad. De semmi. Egesz nap csak fetrengtem, neha annyira fajt a hasam, ha felalltam 5 perc utan szedultem. Most meg neki all feljebb, mikor mondom, hogy annyira bant, hogy ilyen letort a hangod, mondvan hogy mit varok mast mikor en allandoan csak rosszul vagyok es mindent eltulzok. Jelzem, ez az elso nap a terhessegem alatt, mikor egy kis pihenesre vagytam. Nem lehet megbeszelni vele mert csak kiabal. Tenyleg en tulzom el?
2016. júl. 5. 22:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Részvétem a férjed miatt. Elég nagy tahó. Régen is ilyen volt? Remélem van más segítséged (nagyik, testvér stb.) akikre számíthatsz majd, mert szerintem a férjed hozzáállása nem fog változni. Nem akarok vészmadár lenni, de a te helyedben a legrosszabbra is felkészülnék a férjemmel kapcsolatban.
2016. júl. 5. 22:21
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Huhh, nem tudom mit lehet erre mondani. Nem túlzod el. Sürgősen állj ki magadért, mert a terhességednek lesznek még nehezebb pillanatai, a kisbabás időkről nem is beszélve. Ne hagyd hogy manipuláljon.
2016. júl. 5. 22:22
 3/28 A kérdező kommentje:
Regen is hasonlo volt, de nem ennyire. Szerencsere edesanyam segit, ma hozott fott kajat, hogy ne kelljen fozzek, anyosom is segit amiben tud. Sirhatnekom van mikor ramkiabal a telefonba hogy inkabb vetessuk el ha nem birod. Mentenem ezt a kapcsolatot kezzel labbal, de egy nagy cirkusz utan 1 het jo, utana ujra kiabal ha valamit nem lat helyesnek, a kiabalastol pedig roskadok ossze, ugyani apam ezt muvelte velem allandoan, ami nem tetszett neki azert ordibalt. A multkor mentunk a strandra en pakoltam szendvicset erre o, hogy nem gondolkodom egy csoppet sem mert a szenvo 10 perc utan megromlik a melegben es o nem ker belole. Leuvoltotte a fejem. A strandon a vizbe nem mentem be, nehogy baj legyen, ezert is duzzogott. Soha semmiben nem ad nekem igazat. Mit tudnek tenni? Egyedul nem akarom nevelni ezt a gyermeket, aki nem tehet semmirol... meg tudom menteni ezt a kapcsolatot? Elnezest, hogy hosszu lett, csak jol esett kiadni.
2016. júl. 5. 22:39
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Ne akard megmenteni. De most azzal foglalkozz, hogy irány a kórház. A láz az ennyire erős fájás nem játék.
2016. júl. 5. 22:55
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig is ilyen volt nagy hiba volt teherbe esni! Az ilyen férfiak mellől menekülni kell! Inkàbb egy szülővel nőljön fel a gyerek mini ilyen csalàdban
2016. júl. 5. 23:18
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
*mint
2016. júl. 5. 23:19
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

lehet nem fog neked tetszeni a válaszom, de számomra te még a férjednél is gázabb vagy :(

mit kell mártírkodni? elmész strandra, hogy ott gubbassz.

szarul vagy, nem akarsz vezetni, de csak viszel neki ebédet, nehogy kiabáljon.

mi bajod van neked? mi ez, valami alárendelt viszony? mi egy előkelő, gazdag cigány család mellett lakunk, tőlük látok ilyeneket! ha az én férjem ilyen lenne, elküldeném a francba! nem kell mindenáron megmenteni a kapcsolatot, ha nem működik, akkor az a babának se jó!

mi az, hogy 12 hetes babát vetess el? erre mégis mit reagáltál? én tuti felképelném a férjem, persze nem teszem, mert ő nőként tekint rám, nem cselédként! :(

szerintem nagyon gyorsan változtass, ne hunyászkodj meg, nem ezt érdemled, állj ki végre magadért! ha nincs kedved főzni, ne főzz! ha lázas vagy, feküdj le! ha görcsölsz, hívd fel a férjed, hogy jöjjön érted meg be kell vinnie a kórházba!

2016. júl. 5. 23:19
 8/28 anonim ***** válasza:
84%

Azt a mintát, hogy a feleség a férj cselédje, otthonról hoztad, vagy jó ötletnek gondoltad bevezetni?

Hagytad a férjedet elkényelmesedni és a fejedre nőni, és ez egyre nagyobb terhet jelent. És ha meglesz a baba, ez csak hatványozódni fog.

Vagy nagyon sürgősen rakd helyre a férjed, vagy menekülj, mert így csak veszíthetsz. Te is, és a gyerek is.

2016. júl. 6. 01:03
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

nem bantasbol de ebbe a kapcsolatba minek vallaltatok gyereket?

kivulrol olvasva ez egy elegge beteg kapcsolat. nincs kommunikacio nem mered vele megbeszelni itt kerdezel helyette, o csicskaztat, nem tamogat nincs melletted aot ilyennek "zsarol" hogy vetesd el a gyereked.

ha van anyagi hattered vagy barmifele lehetoseged hogy egyedul vallald ezt a gyereket akkor en megprobalnam csak ugy bloffbol hogy kiadom az utjat aztan hatha eszhez ter...kulonben eleted vegeig ilyen lekezelo lesz es nem sok jo var ratok. a babanak is jobb volna ha nyugodt korulmenyek koze erkezne, inkabb egy nyugodt egyedulallo anya mint egy ideg beteg parkapcsolat

2016. júl. 6. 05:49
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
El se tudom képzelni, hogy fog majd viselkedni, ha majd a gyerek egész éjjel üvölt. Amúgy fetrengős hasfájással azonnal kórházba kéne menni, mert így előbb-utóbb tényleg teljesül a kedves párod vágya, hogy mégse legyen gyerek. Nem rendelheted alá a gyereked életét ennek a nemmondnomminek a kénye-kedvének... :(
2016. júl. 6. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!