Anyósék a szomszédban laknak. Ti átmennétek 24-én?
Természetesen nem írtam le a hátteret, sajnos nagyon nyomós ok van rá, mostmár annyira, hogy párom tegnap közölte az anyjával, hogy innentől nem megy mindennap, csak heti 1x.
Nem az anyósom.
Ja, lesz ám hiszti, mert megyünk az Auchanbe vásárolni, természetesen nélküle. De vagyok olyan tapintatos, hogy úgy intézem, az anyja ne tudja meg. Tőlünk 70 km a legközelebbi, szóval oda hetente nem szaladgálunk.
Csak szerintem ez úgy fair, hogy te beszéled meg az anyósoddal ELŐRE! Te akarsz változtatni, ebbe a családba most valami mást bevinni.
Beszéld meg vele. Mert gondolom, akkor neki is alkalmazkodnia kell hozzád. Mert szerintem nem fog a másik 3mal Szenteste ünnepelni, veletek meg másnap. A minimum, hogy te intézed ezt el vele, nem pedig üzengetsz a pároddal.
Eddig mindig úgy volt jövés menés, hogy ki mikor ért rá. Mostmár itt a kicsi, 24.-e a miénk. Nem megyünk sehova, nem jön senki. Nálunk is mindig a szűk családé volt az a nap, ahogy nálatok. Én ezt most letisztáztam mindenkivel és sehol nem volt sértődés. Megértik. A többit hogyan oldom meg az csak az én bajom.
Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok kíváncsi a családra vagy utálom őket. Fogunk menni, meg jönnek is hozzánk
24-én 3man leszünk.
25-én megyünk anyosomekhoz (oszt meg az ósenbe is elviszem) és utána anyumekhoz.
Mindkét szülővel szeretetteljes kapcsolatot ápolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!