Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mindig sír a...

Mit csináljak ha mindig sír a szomszédban a gyerek? És veszekednek is rá nagyon sokszor.

Figyelt kérdés
Nekem ezt rossz hallgatni. Attól félek bántják 3 éves lany
2019. júl. 11. 07:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Nem a te dolgod!

Füldugó vagy költözés.

2019. júl. 11. 07:52
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Az én 3,5 évesem is gyakran üvölt úgy,mint akit nyúznak. Minén fáradtabb, annál inkább. 99,9%-ban nevetséges marhaságok miatt. Pl. nem veheti fel 40°-ban a Pókberes pufajkát, vagy 12°-ban nem lehet fürdőgatyában, amit kigondolt. Ilyenek a 3 évesek.
2019. júl. 11. 07:55
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Azért van különbség sírások között..milyen a család? Hogy ismered őket? Pl.egyik alkesz,alulszoc. Stb? Ha erős gyanúd van rá,hogy bántalmazzák,szólni kellene a gyámügynek. Lehet félvállról venni,de a gyerekgyilkosoknak is van/volt szomszéd,akit később a neten "megköveznek", hogy miért nem tett semmit..
2019. júl. 11. 08:00
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Az én három évesem mostanság mindig ordít valamiért, nem sír! Okai: nem kap fél 7kor reggel jégkrémet, rángatja a redőny zsinórját, várnia kell, hogy kimenjünk, vagy épp be kell jönni. Egyet gondol vergődik, hogy nincs itthon amit épp kitalál pl. tegnap körte. Ha vendég van, neki is kell kávé (mi nem kávézunk) stb. De csinál olyanokat amiért én üvöltök: játék kalapáccsal veri a tévét, a tükröm autózik, kiborítja a család számára főzött tésztát, a teáját ráönti a falra. Egy három évessel minden nap buli 😏
2019. júl. 11. 08:25
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén, én nem hagynám annyiban. Jól hangzik ez a nem a te dolgod, de ha később kiderül, hogy valami baj van, akkor meg jön, hogy hát senki nem vett észre semmit?

Én át kopognék, hogy hallod, hogy sokszor sír, és tudsz-e valamit segíteni. Aztán vagy megsértődik az anya, vagy elkezd beszélgetni és megtudsz valamit.

Különben hozzánk is lejött a felső szomszéd, mert azt hitte, hogy nyúzzuk a gyereket, de csak a lábát gyantáztuk :)

2019. júl. 11. 08:38
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Nekem erről mindig az alábbi eset jut eszembe:

Mentünk hazafelé az óvodából. A gyerekem az öltözőben betermelte az uzsonnáját, plusz a tőlem kapott pár szem Fornettit. Ennek ellenére be akart menni az élelmiszerboltba, mert ő éhes. Mondom neki most ettél, 5 perc múlva otthon vagyunk, nem megyünk be, nem kell semmit venni. Na, érre torkaszakadtából elkezdett üvölteni hogy "éhes vagyok anya ehes hat nem erted vegyel nekem ennivalót ". Hát mit mondják, mindenki bennünket nézett. A szemet anya nem ad enni az éhező gyerekenek. Egy középkorú nő odajött, gyilkos tekintetet vetett rám, a gyereknek meg oda nyújtott valami péksütit "draga csillag itt van, egyél" dumaval. Na, a gyerek kikapta a kezéből a cuccot, földhöz vágta és ordított tovább, csak az éhe s vagyok helyett Kinder tojást akarok szöveggel....

Jaja, ezek az anyák. Ütik, verik, éheztetik a gyereket....

2019. júl. 11. 08:44
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

6-os, megneztem volna a no fejet 😂 Mit csinalt utana?:D

Kerdezo, menj at, mondd, hogyha segitseg kell, szivesen vigyazol a gyerekre, elaltatod, vagy megeteted, oltozteted, mikor epp hisztirohama van, szoljanak neked nyugodtan, es akkor meg tudod nezni, vannak-e a gyereken kulserelmi nyomok. Hozzank is johetsz, pl. reggel ebreszteni, es oviba vinni az utobbi idoben rendkivul morcos haromevest, csak figyelj, hogy egyszerre csak egy csikot huzz fel a redonyon, azt is abban a tempoban, ahogy o keri, kulonben ordit, visit, hogy tul vilagos van.

2019. júl. 11. 08:57
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

7!

Csak pislogott és ott hagyott, nem szolt semmit. Általában addig van nagy szája valakinek, amíg azt hiszi, igaza van.

2019. júl. 11. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy az enyém altatáskor azért akad ki, hogy ne vegyek levegőt 🤣🤣🤣 mondtam neki az nem megy, hogy bújnak teljesen hozzá, majd megfulladok úgy ölel és ő ne érezze, hogy levegőt veszek. Kiabál, rugdos... A múltkor pont behívtak a szomszéd csak Anyukáját, mert nem ért még haza. Mi akkor értünk haza. Földhöz verte magát, mert nem tudta kizipzározni a pulcsiját, de nekem meg nem engedte. A héten bevittem a munkahelyemre, persze csapott egy műsort. A kolléganőm rohant, hogy segít, hátha meg tudja nyugtatni. Majd azt mondta: csak hisztizik, egy könnye sincs 😂

2019. júl. 11. 10:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Juuj 9-es, visítok😂🤣🤣🤣 ez a levegő vétel nálunk is van😂😂😂

Túl hangosan veszem a levegőt, ha össze bújunk😄 ki van rajta borulva😆

2019. júl. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!