Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mindig sír a...

Mit csináljak ha mindig sír a szomszédban a gyerek? És veszekednek is rá nagyon sokszor.

Figyelt kérdés
Nekem ezt rossz hallgatni. Attól félek bántják 3 éves lany
2019. júl. 11. 07:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5-ös!! Gyantáztátok a gyerek lábát??😁😅😅
2019. júl. 11. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, 13 éves volt. Ő találta ki.
2019. júl. 11. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, a háromévesek rettentő módon tudnak ám drámázni, és a legjámborabb szülő is elveszíti néha a türelmét, ha minden nap megy a cirkusz, pláne, ha baromságok miatt.

3,5 éves művészúr nálunk simán kiakad ilyeneken, mint:

- kikapcsoltam a tévét (nem is nézte, és megbeszéltük, hogy ki lesz kapcsolva)

- zenét kapcsoltam be

- fütyörésztem

- visszakérdeztem, hogy mit mondott

- a bátyja előbb fogta meg a kilincset, mint ő (nem is tudta a nagy, hogy verseny van)

- leesett egy szobanövény levele, és nem tudtam visszaoperálni rá

- vizes lett a pólója, és levettem róla

- anyának nincs fütyije (halál komoly, megkérdezte, hogy nekem van-e, mondtam, hogy nincs, erre éktelen üvöltésbe kezdett, hogy "de legyen fütyiiiiiid!!!!")

- a kedvencem: elmentem pisilni, megkérdezte, mit csinálok, válaszomta, erre jött a földön fetrengős hiszti, mert ő azt akarta, hogy kakiljak

Most röhögök, meg a két utóbbin már akkor is röhögtem, de néha nálam is elszakad a cérna, amikor a semmiből elkezd cirkuszolni valami hülyeségen, de ez annyira életkori dolog az ekkoráknál. Ha nincs tétje a dolognak, nem csinálok belüle nagy ügyet, de van, hogy akkor kezd el balhézni, amikor például indulnánk valahová időre, vagy valamit csinálni kell, és a hiszti miatt képtelenség haladni, akkor van, hogy én is kiabálok vele, bár tudom, hogy pont semmi értelme, mert csak hergeljük egymást kölcsönösen ilyenkor.

Ja, meg a múltkor csodálom, hogy nem jött át egyik szomszéd sem, mert én galád, levágtam a gyerek haját (géppel, és nem, nem fájt neki, ellenben akkora volt a haja, mint egy sapka és minden éjjel csatakosra izzadt benne, halogattam, amíg lehetett, de már borzasztóan melegítette). Megbeszéltük, hogy le lesz vágva, tudomásul is vette. Egészen addig, amíg tényleg el nem kezdtem vágni. Még a gép hozzá sem ért, már üvöltött, hogy "jaj nekem, fáááááj, segítsééééég, hagyjatooooook béééékéééééén" de mindezt olyan hangon, mint akit tényleg ütnek-vágnak. Hát én mocsok meg csakazértis levágtam a haját, pláne, hogy csak kölcsönbe volt nálunk a gép és vissza kellett adni, a miénk meg elromlott.

Persze van az a helyzet, amikor tényleg be kell avatkozni, és tényleg lehet, hogy bántják a gyereket, de sajnos ezt szomszédként nagyon nehéz eldönteni egy ekkora gyereknél.

2019. júl. 11. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt már olyan, hogy berontott a fürdőbe és elkezdett sírni, hogy nincs meg a pucám 😂

Körömvágáskor úgy balhézik, mintha ölnénk. Én hülye meg mindig mikor befejeztük azt mondtam, hogy már nem bántalak (gondoltam arra, hogy nem piszkálom). Na mostmár 3 éves, hajmosáskor, körömvágáskor torka szakadtából ordít, hogy Anya ne bánts! Alattunk és mellettünk is kisgyerekesek laknak, na ott se jobb a helyzet. Mikor én sóhajtok egyet, hogy végre elaludt kezdik a szomszéd gyerekek 😂

2019. júl. 12. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy 3 éves minden is, és annak ellenkezőjén is tud olyan ordenáré hisztériát csapni, hogy mások azt hinnék minimum gyilkolják!

És néha én is ordenáré módon ordibálok vele, mert már elég volt!

Ilyen ez a bicikli!

2019. júl. 12. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocs,5-ös,azt hittem kisebb gyermek!🤗
2019. júl. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!