Milyen anyának gondoljátok a következőt?
Gondolom itt te vagy az a 6-7 éves gyerek, akit akkor megvertek.
Én rossz anyának tartom édesanyádat, ha ilyen.
Most mindenki azzal fog jönni, hogy mi volt az oka, hogy megvert a nagynénéd (vagy nagybátyád), de az ok lényegtelen (gondolom apró csínytalanság lehetett), mert akkor sem emelhetett volna kezet egy gyerekre, főleg úgy, hogy agyrászkódása legyen. Mind a két nőt összekötném és a Dunába hajítanám. Nem tudom, hogy hogyan lehet azt elfelejteni, hogy olyan erővel üthette a fejedet, hogy agyrászkódásod lett. Fel nem fogom. Mi van anyáddal?
Egyébként a karácsony a szeretet ünnepe, és ha anyád meghívja a nagynénédet, akkor a te ünneped el lesz .....va, mert te érthető okokból n tudtad ezt még elengedni, és még anyudtól se kért bocsánatot. Beszélj édesanyáddal, hogy ne hívja meg karácsonyra.
Rossz anyának. Anyaként ha bárki BÁRKI kezet merne emelni a gyerekemre, súlyos sérülést okozva, eltörném a kezét aztán betörném az orrát minimum. Aztán feljelenteném és többet szóba sem állnék vele, mert nem tudnám megbocsájtani. Sosem tudnám azt mondani, vagy gondolni, hogy "Igaz, hogy 10 éve majdnem megölted a gyerekem, na dehát eltelt 10 év, fátylat rá! Gyere karácsonyozzunk együtt! Ja, hogy a gyerek? Ó, hát nem érdekes, biztosan elfelejtette már ő is az egészet." Uhh, na a hideg is kirázott belegondolván....
Ha ezt az "anya" nem érzi, ott valami nagy gond lehet vele.
Úristen! Akkor ököllel verte a fejed, hogy agyrászkódásod lett? Csoda, hogy nem lett nagyobb bajod. A nagynénéd elbírt egy 7 éves gyerekkel? Nagynak érzi magát most?
Tudom, nem vagyok még anyuka, de pár hét és megszületik a pici. Ha bárki csak kezet mer emelni a gyerekemre, bármi is legyen annak az oka, azt én is megütöm. Hogy lehet ilyen egy nő? Ha valaki így megverné a gyerekem, legyen akár anyám is, én is így megverném.
Fúj de undorító vagy! Vitázni észérvekkel kell, és olvasd el mégegyszer a kérdést és a válaszod. Köszönő viszonyban sincs a kettő egymással.
"Jónak."
Akkor ez esetben add meg a neved, címed, telefonszámod, vagy a drágalátos anyádét, hogy ráhívhassam a gyámügyet, mert gondolom ott is mindig az ment, hogy agyba-főbe' vertek titeket, vagy te a saját gyereked (ami remélem, hogy nincs).
"Tartja a kapcsolatot a családdal, es még a gyerekét se tette itcára, pedig szemtelen egy kölyök lehet, ha ilyen kérdést írt ki,..."
Csodálatos anyád és apád lehetett, ha "szemtelenkedésért" az utcára tennél egy gyereket. Ez nem szemtelenség egyébként, csupán feltett egy kérdést.
"... miután nem is emlékezhet az esetre (azt se tudja hány éves volt). ;)"
De emlékszik. Leírta, hogy 6-7 éves volt. Az, hogy nem tudja napra, órára, percre pontosan, attól még emlékszik, te idióta! Te is mindig mindent napra pontosan tudsz? Hát nem. És ha nem is tudná azt, hogy hány éves volt akkor, akkor az nem kizáró oka annak, hogy ne emlékezne rá.
Kedves 5-os!
Mily okadek ember lehetsz.
Tukorbe nezeskor nem szoktal oklendezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!