Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig köteles jönni a védőnő?

Meddig köteles jönni a védőnő?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam hogy 1 éves korig havonta jöhet, de ma azt mondták hogy 5 éves korig.

Teljesen elkeseredtem, mivel rettenetesen rosszindulatú mindenbe is belekötő védőnőnk van.

2020. dec. 2. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell, hogy jöjjön..

Egyszer környezettanulmányt kell csinálnia.

Plusz, amikor hazajön az anyuka a kisbabával a kórházbóp, akkor az orvos ak és a védőnőnek is ki kell menni.

Utána 6 hónapos korig kell minden hónapban találkozni.

Vagy kimegy, vagy te mész.

Sajnos nem te döntöd el melyik.

Ha benyúlna hűtődbe kérdezd meg, hogy mit keres ott, szomjas, éhes?

Menj elébe annak hogy ő szólhasson be.

Amiatt ilyen, mert senki nem állította le.

Sztem lassan észre sem vezsi, hogy pofátlan.

Ha a kinőtt ruhákkal jönne azt mondanám én is rászorulok🙃

Mègsem kapok.. 😉

Vagy visszakérdeznék, hogy honnan tudja, hogy nem rászorulónak adom, és ő minden megunt holmiját odaadja -e.

Ha élesebb nyelvű akarbéknlenno, megkérdezném, hogy a fél vesémetvis elkéri? Mert ehhez pont annyi köze van..

Ha minden rendben nálad, akkor utálhat.. semmi befolyása nincs semmire.

Amúgy amikor bekerül a rendszerbe( ovi) a gyerek, akkor már azon keresztül vizsgálja a gyereket..majd még lesz a 3,5 és 6 éves státusz suli elôtt.

2020. dec. 2. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
De te meg miért hagyod magad?
2020. dec. 2. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinál? Az én hűtőmbe biztos nem turkálna. Sajnálom, hogy vacak a védőnőd, az enyém is az. Pandémia idején rá kellett szólnom, hogy mosson kezet, mert meg akara fogni a babát nálunk kézmosás nélkül. A kézmosásnak alapnak kellene lennie.
2020. dec. 3. 01:42
 14/14 anonim ***** válasza:
31%
Hozzám 10 éve is 1x jött ki mikor lányomat haza hoztuk a korházbol utána megbeszéltük hogy mi megyünk hozzá minden hónapban így lett sajna elment nyugdijba az utódja meg egy fiatal gyerektelen,lett aki egyáltalán nem volt szimpatikus szerencsére ez már lányom 6 éves kora körül volt ,addig viszont ez tündéri idősebb védőnők volt.
2020. dec. 3. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!