Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig köteles jönni a védőnő?

Meddig köteles jönni a védőnő?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam hogy 1 éves korig havonta jöhet, de ma azt mondták hogy 5 éves korig.

Teljesen elkeseredtem, mivel rettenetesen rosszindulatú mindenbe is belekötő védőnőnk van.

2020. dec. 2. 18:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk csak egyszer volt szülés előtt, utána mi jártunk hozzá. Hogyhogy házhoz jár nálatok?
2020. dec. 2. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
1-es, köteles a védőnő kimenni 1 éves korig havonta, utána 2 éves korig 2 havonta és így tovább egyre ritkábban, amíg közösségbe nem megy a gyerek. Ez a minimum, ha gond van, akkor többször.
2020. dec. 2. 19:01
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Beiskolázásig köteles látogatni. 3 éves kor felett min. félévente.
2020. dec. 2. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Micsoda, én erről nem is tudtam.🙄 Mindig mi járunk hozzá, terhesség alatt megnezte van e áram meg víz bekötve aztán ennyi volt 🙂 a többi anyuka ismerősöm is erről számol be, pedig nekik más a védőnő, más településeken is laknak

Hogy mik vannak..

(1#)

2020. dec. 2. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
4-es, ha idén szültél, ne lepődj meg rajta. Március óta minden látogatást letiltottak.
2020. dec. 2. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

5 hónapos a lányom, eddig havonta voltunk nála, illetve egyszer kijött még a születése előtt, egyszer pedig 1-2 nappal azután, hogy hazajöttünk a kórházból.

4,5 éves a fiam, nála is ugyanígy kijött szülés előtt és után, majd 1 éves koráig vele is havonta mentünk, aztán másfél, aztán 2 évesen, azóta pedig csak 3 és 4 évesen. Szóval összesen 4x jött ki a 2 gyerekhez. Nem tudom, mi a szabály, de nekem elmondta, hogy ha bármi gond van, hívjam és jön. Akár akkor is, ha csak beszélgetni szeretnék. De "feleslegesen" nem jött ki. Persze akkor még nem volt covid (fiamnál). Mi szeretjük egyébként, kedves, korrekt, ért a gyerekekhez, és nem köt bele minden hülyeségbe.

2020. dec. 2. 19:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor abszolút nem tagadhatom meg a látogatásait? :(
2020. dec. 2. 19:20
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

2 éve szültem, nem idén. Mondom, sose jött ki amióta a gyerek megvan.

Szerintem érdemes megkérdezni hogy mi lenne ha te mennél inkább hozzá, bár jönne a kérdés hogy ugyan miért.. , nem tudom, mit csinál amiért ennyire hevesen nem akarod hogy menjen?

(1#)

2020. dec. 2. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Elméletileg nem lehet azt hogy inkább te mész. Azért kell neki menni, hogy saját környezetében (másképp viselkedik) figyelje meg a gyereket.
2020. dec. 2. 19:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Rosszindulatú, már a terhességem alatt gondjaim voltak vele.

Túrkál a hűtőnkben és a gyermekem játékai meg ruhái között is, rendszeresen eléri hogy szar embernek érezzem magam mert a kinőtt ruhákat nem a rászorulóknak hanem egy barátnőmnek adom.

2020. dec. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!