Mit tegyek, ha az én gyerekem mindig le van maradva mindenkitől?
Figyelt kérdés
Később kezdett mászni, később kezdett járni, később mondta ki az első szavát, később kezdett el beszélni. Sem akkor, sem most nem találtak semmit nála. Most kezdte az elsőt, és mindig mindenben le van maradva. Én meg kezdem feladni, hogy az egész életem arról szól, hogy próbálunk valahogy valamit kezdeni azzal a gyerekkel. Problémát okoz neki 2 betű összeolvasása is. Pedig gyakorlok vele, de nem hat semmi. Az óvodából id folyamatosan azt hallgattam, hogy miben rossz. Most az iskolábam is fejlesztőre szorul.2020. nov. 27. 16:32
31/32 anonim 

válasza:

Bocsi de ha rendesen kivizsgálták volna akkor ezeket problémákat észre vették volna már oviba,
Az én 2 nagy fiam is hasonló volt de őket 3 évesen elvittem a szakszolgálathoz és kaptak fejlesztést,jártak alapozó terápiára,jártak logopédiai oviba,beszéd problémák miatt sulijuk is olyan volt ami nekik megfelelő volt kis létszámú osztály SNI gyerekeknek .
Javaslom vidd el az országos beszédvizsgáloba pedagógiai szakszolgálathoz ott megnézik hogy nincs e valami részképeség zavara és javasolhatnak új iskolát is ahol tudnak figyelni rá.
32/32 anonim 

válasza:

27 remelem nincs gyereked 🙈 nekem nem az az álmom, hogy targoncavezető legyen a fiam. Nekem az az álmom, hogy egészséges boldog felnott legyen. Nagyon magasról leszarom, miért kapja majd a fizetését. Azt remelem, annyit meg fog keresni, hogy szépen megéljen és ennyi. Ha atargoncat fog vezetni, akkor az, ha autót fog szerelni vagy asztalos lesz vagy bármi, akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!