Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » András név tetszik nektek?...

András név tetszik nektek? Vannak a környezetetekben ilyen nevű kisgyerekek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 13:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk Andor van, ő 40es,meg Albert, ő 9 éves.

Az András sem rossz név. Csak ne becézzétek Bandinak :).

2020. nov. 22. 18:20
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem, túl átlagos. Ismerek egyet.
2020. nov. 22. 19:51
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
8 hónapos kisfiunk András. Nem Bandizzuk, az nem tetszik. Andris vagy Andriska nekünk. A párom mondjuk néha Bandizza,de csak poénből pl Bendő Bandi ha éhes a gyermek😂
2020. nov. 22. 23:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi is az András nevet szeretnénk adni, ha kisfiunk lesz, de kezdek félni tőle, hogy amiatt, hogy a Tokár Tomi ezt a nevet adta a gyerekének, most hirtelen mindenkinek tetszeni fog (a Benetthez és a Noelhez hasonlóan) és 3 év múlva minden második kisfiúnak Andris lesz a neve az óvodában....
2020. nov. 24. 19:34
 25/26 anonim ***** válasza:

És ki a csoda az a Tokár Tomi?

Ez egy szempont, hogy a Tokár-gyereknek ez a neve??

Atyaég!

2020. nov. 24. 21:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Műsorvezető az RTL klubon, influenszer. Én nem az alapján választok nevét, hogy melyik celebnek hogy hívják a gyerekét, csak az a baj, hogy pont attól hívják őket influenszereknek, mert hatással vannak az emberek véleményére (véleményvezérek). Azaz ha szerintük szép egy név - akkor mások, akik hallgatnak a vélményükre - is szépnek fogják találni, többen fogják adni.

Nekem nincs valami gyakori nevem mégis sikerült általános iskolában olyan osztályba kerülöm, ahol volt még egy ilyen nevű lány. Utáltam hogy sose tudom engem vagy őt szólítják, voltak belőle tök kellemetlen szituk, amiket gyerekként rosszul éltem meg, ezért szeretnék olyan nevet adni a gyerekemnek, amivel kisebb az esély arra, hogy ő ilyen helyzetbe kerüljön.

És zavar, hogy van egy név, ami nekem is, és a férjemnek is tetszik, illik a vezetéknévhez, talán manapság nem is annyira szörnyen gyakori, nem valami külföldi förmedvény (mint a Brendon, Dzsásztin és társai) és nem is valami öreges János vagy István, erre egy celeb elnevezi így a gyerekét, meg növelve annak az esélyét, hogy kellemetlenül gyakori legyen...

Persze ettől még jó eséllyel, ha lesz fiam, akkor András lesz a neve, mert egyelőre nagyon ez a top név, ami tetszik, de lehet valakit jobban eltántorít a tudat, hogy pár éven belül valószínűleg tucatnév lesz belőle...

2020. nov. 25. 10:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!