Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így elég, vagy...

Szerintetek ez így elég, vagy nem foglalkozik a gyerekkel eleget az anyuka?

Figyelt kérdés
Ha délelőtt a házimunkàt csinálja egy Anya és a gyerekeinek elmondja, hogy most játszanak együtt vagy egyedül (5 és 2 évesek). Majd ebéd, délutáni alvás után játszik csak velük.
2020. nov. 22. 08:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

Itt vannak a bezzeganyák. Szerintem jó ha önállóan játszanak a gyerekek. Délután töltesz velük minőségi időt, és az fontosabb mint sebtébe rájuk szánni perceket itt, perceket ott közben a ház is szalad.

A délutáni játszóterezéssel sincs baj, nem tudom miért lenne ez fura.

2020. nov. 22. 11:37
 22/38 anonim ***** válasza:
66%

Én hagymapucolas közben is mondokazok és fejlesztő játékokat játszom a gyerekeimmel! Már hajnali négykor felkelek és levágom a biocsirket, és teljes kiőrlésű kenyeret sutok, aztan egy óra futás. Mire felkel a férjem és a gyerekek kész a reggeli, majd egész délelőtt műveltségi vetélkedőket játszunk meg gyerekfoglalkozasra vagyunk.

1, 2,5 és 3,5 évesek. Amíg alszanak ebéd után tornazom, majd délután gyurmazunk, kirandulunk meg fejlesztő táncot járunk miközben a gyerekek segítenek a mosásban, mosogatasban ruhák vasalasaban. Mire hazajön a férjem a munkából jókedvűen várjuk egy közös tarsasozasra.

Este mindenki lefekszik fel9 kor, előtte fejlesztő gendersemleges meséket olvasunk, aztán felveszem a kombinet vad szex, vagy borozgatunk a férjemmel, majd éjfélig írom a pszichológia phd disszertaciom és szakcikkeket fordítok koreai nyelvről magyarra havi 900 ezer forintért.

Szerintem kis idobeosztassal ez bárkinek megy! 25 éves vagyok, 15 éves korom óta dolgozunk. Nekunk sem segített senki!!!

2020. nov. 22. 11:53
 23/38 A kérdező kommentje:
:DDDDD Háhá ennyi.
2020. nov. 22. 12:06
 24/38 anonim ***** válasza:
95%
22-es kihagytad, hogy közben azt kutatod, hogyan érheted el, hogy négy órát se kelljen aludni, mert felesleges. :)
2020. nov. 22. 12:40
 25/38 anonim ***** válasza:
7%
Nyilván bezzeganya, aki 15 óra előtt képes foglalkozni a gyerekével a háztartás mellett.
2020. nov. 22. 13:21
 26/38 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, a második gyereked is azért nem igényel annyira, mert ott a nagy, akit nyúzhat. Ha nem lenne, ugyanúgy rajtad lógna ő is. Majd arra figyelj, hogy ennek legyenek határai. Én ugyan egyke vagyok, de rengeteg barátomnak, unokatestvéremnek volt kisebb testvére. Alapvetően szerettem őket, jól kijöttünk, felnőttként is jóban vagyunk, de - és ez nagyon fontos "DE" - azt nagyon utáltam és nem csak én, hanem a saját testvérük is, hogy MINDIG ránk voltak sózva, hogy a szülőnek egyszerűbb legyen. A saját kortársainkkal nem lehettünk el nyugodtan, mert a kistesó mindig a nyakunkba volt varrva és vigyázni kellett rá. Mi kaptunk, ha koszos lett, ha elszakadt, ha beverte, ha lehorzsolta, nekünk kellett azzal foglalkozni, hogy nehogy olyat csinljunk, ami nem "neki való, mert kicsi". Fáramásztunk - leesett? Hát hogy lehetünk ilyen hülyék, hát még kicsi. Bicajoztunk, felborult? Hát lehetett volna annyi eszünk, hogy... És így tovább. Pedig mi is csupán 2-3 évvel idősebb GYEREKEK voltunk nem felnőttek és nem mi vállaltunk azt a gyereket. Mégis, mivel el volt velünk és addig se volt baj vele, a mi gondunk és felelősségünk volt állandóan.
2020. nov. 22. 13:34
 27/38 anonim ***** válasza:
89%
1-es vagyok. Szerintem jo ahogy csinalod. De amugy nem kell mindennap takaritani. Vagy ha neha ugy erzed, rendelj kajat. De en tovabbra is azt mondom, ha elvan a gyerek akkor hagyni kell. Az enyem mondjuk ovi utan arra vagyik h felmegy a szobaja legozni egyedul egy orat, nem fogok a nyakaban ulni. Ha meg velem akar jatszani, akkor az van. minden nap mas.
2020. nov. 22. 13:38
 28/38 A kérdező kommentje:
26 köszi. Figyelek erre. Egyelőre élvezik egymás társaságát. Persze nem minden nap van ez amiket írtam,van hogy minden kész és tökéletes, akkor jobban van időm rájuk délelőtt is, de ez a ritkább. Első gyereknél nagyon elhanyagoltam magam/háztartást/mindent.
2020. nov. 22. 13:58
 29/38 anonim ***** válasza:
24%

Értem, hogy nagy a ház, nagy a telek. De! 2 gyereked van és ha délelőtt van, elmondásod szerint 4 órád rendezni a dolgokat, ott az alvásidő is ami kb. 2 óra, nekem azért az furcsa, hogy valaki 2 gyerek mellett napi szinten 6! órát takarítson/főzzön/vasaljon stbstb.

Jön a hidegebb, rosszabb idő. Szerintem délelőtt napi szinten fél-1 órát kellene szánnod arra, hogy kimenjetek a kertbe és velük foglalkozz. vagy elmenjetek sétálni ilyesmi. És nem értek egyet azzal, hogy a gyereket állandóan szórakoztatni kell, és azt is tudom, h a tisztaság és a rendezettség mindenkinek mást jelent, de napi fél, 1 óra délelőttönként bele kéne, hogy férjen szerintem.

2020. nov. 22. 14:00
 30/38 anonim ***** válasza:
85%

Ejnye, nem jól csinálod. Miért nem kelsz fel 4-kor, dobsz fel egy sminket, veszel fel magassarkút, indítod egy felfrissítő cocóval a napot a ferjednél, aztán csinálsz meg minden házimunkát reggel 6-ig, majd adsz egy munka előtti búcsú cocót a férjednek, aztán szotakoztatod egész nap a gyereket, mikor alszik, akkor saját súlyos edzés, majd kardió, utána dobj össze valami könnyen elkészíthető kaját, pl házi tésztás rákos raviolit. Hazaér a férjed üdvözlő cocó, sör a kézbe, teli tányér az asztalon, főzés közben persze szorakoztattad a gyereket úgyhogy biztos elfáradt, mehet a délutáni szundi nekik, ekkor felkaphatod a stripper jelmezt, hogy a férjed is szórakoztasd, meg jól megkettyinthessen, aztán fürdetsz, báboztok, meg diavetítetek a gyerekkel, jóéjt mese jóéjt puszi, aztán egy romantikus estét töltesz a férjeddel. Éjfélre már ágyban is vagy!

Ejnye hogy ez nem megy!

2020. nov. 22. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!