Szerintetek ez így elég, vagy nem foglalkozik a gyerekkel eleget az anyuka?
Itt vannak a bezzeganyák. Szerintem jó ha önállóan játszanak a gyerekek. Délután töltesz velük minőségi időt, és az fontosabb mint sebtébe rájuk szánni perceket itt, perceket ott közben a ház is szalad.
A délutáni játszóterezéssel sincs baj, nem tudom miért lenne ez fura.
Én hagymapucolas közben is mondokazok és fejlesztő játékokat játszom a gyerekeimmel! Már hajnali négykor felkelek és levágom a biocsirket, és teljes kiőrlésű kenyeret sutok, aztan egy óra futás. Mire felkel a férjem és a gyerekek kész a reggeli, majd egész délelőtt műveltségi vetélkedőket játszunk meg gyerekfoglalkozasra vagyunk.
1, 2,5 és 3,5 évesek. Amíg alszanak ebéd után tornazom, majd délután gyurmazunk, kirandulunk meg fejlesztő táncot járunk miközben a gyerekek segítenek a mosásban, mosogatasban ruhák vasalasaban. Mire hazajön a férjem a munkából jókedvűen várjuk egy közös tarsasozasra.
Este mindenki lefekszik fel9 kor, előtte fejlesztő gendersemleges meséket olvasunk, aztán felveszem a kombinet vad szex, vagy borozgatunk a férjemmel, majd éjfélig írom a pszichológia phd disszertaciom és szakcikkeket fordítok koreai nyelvről magyarra havi 900 ezer forintért.
Szerintem kis idobeosztassal ez bárkinek megy! 25 éves vagyok, 15 éves korom óta dolgozunk. Nekunk sem segített senki!!!
Értem, hogy nagy a ház, nagy a telek. De! 2 gyereked van és ha délelőtt van, elmondásod szerint 4 órád rendezni a dolgokat, ott az alvásidő is ami kb. 2 óra, nekem azért az furcsa, hogy valaki 2 gyerek mellett napi szinten 6! órát takarítson/főzzön/vasaljon stbstb.
Jön a hidegebb, rosszabb idő. Szerintem délelőtt napi szinten fél-1 órát kellene szánnod arra, hogy kimenjetek a kertbe és velük foglalkozz. vagy elmenjetek sétálni ilyesmi. És nem értek egyet azzal, hogy a gyereket állandóan szórakoztatni kell, és azt is tudom, h a tisztaság és a rendezettség mindenkinek mást jelent, de napi fél, 1 óra délelőttönként bele kéne, hogy férjen szerintem.
Ejnye, nem jól csinálod. Miért nem kelsz fel 4-kor, dobsz fel egy sminket, veszel fel magassarkút, indítod egy felfrissítő cocóval a napot a ferjednél, aztán csinálsz meg minden házimunkát reggel 6-ig, majd adsz egy munka előtti búcsú cocót a férjednek, aztán szotakoztatod egész nap a gyereket, mikor alszik, akkor saját súlyos edzés, majd kardió, utána dobj össze valami könnyen elkészíthető kaját, pl házi tésztás rákos raviolit. Hazaér a férjed üdvözlő cocó, sör a kézbe, teli tányér az asztalon, főzés közben persze szorakoztattad a gyereket úgyhogy biztos elfáradt, mehet a délutáni szundi nekik, ekkor felkaphatod a stripper jelmezt, hogy a férjed is szórakoztasd, meg jól megkettyinthessen, aztán fürdetsz, báboztok, meg diavetítetek a gyerekkel, jóéjt mese jóéjt puszi, aztán egy romantikus estét töltesz a férjeddel. Éjfélre már ágyban is vagy!
Ejnye hogy ez nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!