Szerintetek ez így elég, vagy nem foglalkozik a gyerekkel eleget az anyuka?
Figyelt kérdés
Ha délelőtt a házimunkàt csinálja egy Anya és a gyerekeinek elmondja, hogy most játszanak együtt vagy egyedül (5 és 2 évesek). Majd ebéd, délutáni alvás után játszik csak velük.2020. nov. 22. 08:32
12/38 anonim válasza:
Igen, de itt csak egy véglet volt megemlítve, az hogy a szülők rendben tartják a háztartást és utána foglalkoznak velük ez pont a kozeput.
13/38 anonim válasza:
Nekem az egyik véglet az, amit a kérdező felvázolt. Csak a délutáni alvás után foglalkozik a gyerekekkel.
14/38 anonim válasza:
És mikor mentek sétálni, játszóterezni, levegőzni? Szerintem annak bele kellene férni a délelőttbe a házimunka mellett is.
15/38 A kérdező kommentje:
Délután.
2020. nov. 22. 11:04
16/38 A kérdező kommentje:
Nem fér bele. 150 nmes a házunk, 1200as telekkel. Mindig van valami tennivaló. Mosás, főzés, stb. De gondolom ezt mindenki tudja. Ha nincs épp annyi dolog, akkor van hogy 10től 11ig kint vagyunk, de ez ritka, inkább alvás után 3 körül megyünk ki. De valaki írta, hogy nagy különbség lesz a 2 gyerek között, az ilyenek bizonytalanitanak el. :(
2020. nov. 22. 11:07
17/38 anonim válasza:
Te tudod. Nekem ez fura. Én ezeket teljes munkaidős állás mellett csinálom és mégis van időm a gyerekemre. Na magamra nincs, az igaz, de csak mióta visszamentem dolgozni. Életemben nem volt annyi szabadidőm, mint amikor itthon lehettem GYED-en.
18/38 A kérdező kommentje:
A délelőtt az 4 óra nálunk. 8kor kelnek 12 után mennek aludni. 4 óra alatt te mindent megcsináltál? Főzés, mosás, mosogatás, teregetés, vasalás stb és a gyerekkel is játszottál közben? Le a kalappal. Akkor én vagyok béna.
2020. nov. 22. 11:22
19/38 anonim válasza:
Nem. Én a házimunka nagy részét nem ilyenkor intéztem, mert majdnem minden délelőtt mentünk valahova. Soha nem volt rá egyben 4 órám. A házimunkát reggel, este, délutáni alvásidőben csináltam. És persze olyankor, amikor eljátszott a gyerek magában, de az nem az egész napot jelenti. Bocs, de én még tanultam is.
20/38 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2020. nov. 22. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!