Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire számíthatok így 17...

Mire számíthatok így 17 évesen és terhesen?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy babát várok. 4 hetes lehetek. A barátom 22 éves, egyetemista. Hosszú beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Még egy évem van a suliból. Neten keresztül dolgozom (diák meló) A barátom is dolgozik suli mellett. Neki van egy pici háza amit örökölt , így a lakhatással nem lenne problema.

Természetesen a szüleink nem tudják még.

Nem akarunk "vad házasságban" gyereket nevelni, így nyáron össze is házasodnánk. Legalább is hivatalosan, ha lagzi nem is lenne.

Mire számíthatok?

2020. nov. 19. 17:15
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
77%
azt hogy anyukåd ha megtudja akkor nem fog tapsolni örömėben hogy nagymama lett ,ės hogy majd mėg egy gyereketel kell tartania,mert amig nem töltödbe 18 ėvedet adig neki kell eltartania tėged ės a gyerekedet.ės befejezni hogy akarod terhesen sulit ?
2020. nov. 19. 18:42
 12/50 anonim ***** válasza:
95%
GYES-t kaphatsz ha az anyagiakra vagy kiváncsi. Iskolát biztos késve fogod befejezni de kindenkepp csináld meg különben a jövőd kuka. Anyádék tuti kitérnek a hitükből. Kb ennyi.
2020. nov. 19. 18:44
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

Garantálom, hogy a 22 éves barátod még a terhesség alatt le fog lépni, vagy közvetlen a gyerek születése után. Te 17 évesen nulla élettapasztalattal gyerekként nem vagy képes boldogulni egy csecsemővel. Magyarul a semmire szülnél. A szüleitek sem lesznek túl boldogok. Éppen 3 azaz három életet készültök elb.szni.

Imádom amikor tizen-huszon éves kislányok és kifiúk "hosszú beszélgetés" után úgy döntenek hogy fogalmuk sincs az életről.

Aztán ha "apuci" lelép, akkor te leszel a 20 éves egyedülálló anya aki majd pótapucira vadászik a társkeresőkön. Még élned kell, sokat tapasztalni, megteremteni a családalapításhoz a felételeket.

Nem pedig 17 évesen gyerekként egy hosszú beszélgetés után a 22 éves egyetemista barátodnak szülni a semmire.

2020. nov. 19. 18:51
 14/50 anonim ***** válasza:
16%

"Nem akarunk "vad házasságban" gyereket nevelni, így nyáron össze is házasodnánk"

Nekem csak ezt az egy mondatod magyarázd meg, mert abszolút nem értem, hogy mire gondolsz

2020. nov. 19. 19:03
 15/50 anonim ***** válasza:
61%

Nem a Kérdező vagyok, de szerintem arra gondol, hogy úgy ciki gyereket szülni, ha az ember lánya nincsen összeházasodva szíve választottjával.

Értitek, mert az nem ciki, hogy gimisként bekapta a legyet:D

2020. nov. 19. 19:06
 16/50 anonim ***** válasza:
62%

Jaj már... A "vadházasság" lesz a legkisebb problémája ebben a helyzetben.

Annyira látszik hogy fel sem fogja a helyzet súlyát.

Vadházasság meg online diákmeló... 😥

2020. nov. 19. 19:08
 17/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 2 éve járunk a barátommal, szóval nem tenne ki csak úgy. Elég jól ismerem. Gyógyszerrel és óvszerrel is védekeztünk, mégis becsúszott. Tudom , most az jön hogy valamit rosszul csinaltunk... Igen, gyógyszert váltottam, és valószínű a gumi defektes volt...

Ami munkalehetőséget illeti, lesz bőven lehetőségém elhelyezkedni. Angliában születtem így folyékonyan beszélek angolul. (13 evésen költöztem ide/vissza anyukámmal) most is egy angol cégnél vagyok diákmunkán. Egyelőre nem tudnám egyedül ellátni a babám, de azon legyek, hogy olyan állásom legyen amivel jól keresek.

2020. nov. 19. 19:26
 18/50 anonim ***** válasza:
75%

"2 éve járunk a barátommal, szóval nem tenne ki csak úgy. Elég jól ismerem."

16 évig voltam házas, előtte 5 évig "jártunk" a volt férjemmel. Van két közös gyerekünk is, szóval gondoltam, elég jól ismerem már. Mégis hazaállított egy csütörtök délután, hogy ő szerelmes és válni akar. 48 éves volt, nem egy fiatal srác, aki még nem élt egyáltalán... És még rengeteg ilyen, és ehhez hasonló történet van. Nem lenézni akarom a kapcsolatotokat, de a 2 év az semmi. Főleg, hogy gondolom még együtt sem éltetek (nem, az, hogy szombatonként nála alszol, vagy szünetekben többet találkoztok, nem együttélés!).

Az meg, hogy folyékonyan beszélsz angolul... Ma már rengetegen C1 nyelvvizsgával hagyják ott a KÖZÉPISKOLÁT. Szerinted ha egy munkaadónak választani kell majd közted, egy iskolázatlan lányanya között és egy egyetemista, folyton ráérő ember között, kit fog választani?

2020. nov. 19. 19:47
 19/50 anonim ***** válasza:
65%

Vadházasság...😅

Hát mi bizony vadházasságban neveljük a közös gyerekünk csak épp 30 felett. De ez a legkisebb gondunk a gyereknevelés körül.

Nem tudom külföldön milyenek a lehetőségek egy lányanyának, szóval ebbe nem megyek bele. De hogy egyedül fogsz maradni az kb fix.

2020. nov. 19. 19:49
 20/50 anonim ***** válasza:
98%

De ha te ilyen biztos vagy mindenben, akkor nem értem, hogy mi a kérdés? Mivel kapcsolatban mire számithatsz?

Ha a szüleitek azt mondják, oldjátok meg egyedül, a barátod el tud tartani hármótokat a fizetéséből?

2020. nov. 19. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!