Ki mennyire eteti egészségesen a kisgyerekét?
Milyen kérdés ez?
Hol jön össze a bio meg a gyümipé?
A bió és a “szemét ètel” közt van átmenet.
Élelmiszermérnökként a bio dolgokat igen szkeptikusan nézem..
Szinte lehetetlen valóban kivitelezni, még otthoni körülmények közt is..
Figyelek mot adok a gyerekeknek, de nem görcsölök a témán.
Adtam neki üvegeset, amikor a hozzátáplálást kezdtük. Később áttértünk a házilag készített etelekre. Sose vettem szándékosan bio cuccot. A minőségre mindennel figyeltem, nem csak a gyereknek, nekünk is a minőség jár. Kapott gyümölcslevet. Cukros teát is. Mikor mit iszik.
Nem értem mi a kérdés célja.
Hol bébiétel, hol általam főzött étel volt.
Nem volt teáztatás -igény szerint szoptattam - csak víz 6 hónapos kortól.
Cukor, csoki, rágcsa, édes, cukros lötyik úgy 1.5-2 éves korukig nem voltak.
Azután is mértékkel és csak a "rendes" tápláló ételek után.
És aki kb 4választ is bejelölne?! 🤣🤣
Én főztem a gyerekemnek, de volt, igaz nagy ritkán, hogy üveges ételt kapott. Sosem néztem bio-e amit veszek. Inni kapott teát is, gyümölcslét is. Vizet sosem itta meg.
" Láttam, hogy ugyanaz a - rengeteg krónikus betegség táptalajául szolgáló - hulladék megy ott is. Szóval nem tudjuk kikerülni, az pedig nem fér bele a napjainkba, hogy ekörül forogjon minden."
Pont ezért kellene legalább otthon normális kaját kapnia. Ti is ehetnétek egészségesebben, a magatok érdekében, és akkor nem lenne plusz fáradtság, hogy a gyerek is úgy egyen.
Nem mondom, hogy 100%-os biomaminak kell lenni, de annyira nem értem meg, ha valaki ilyen szinten tojik a gyereke egészségre.../
Valójában az eteti a legegészségesebben, aki kész bébiételt ad neki. Abban van a legtöbb tápanyag, a háziban sosem lesz annyi és az élelmiszerbiztonságot sem lehet otthon annyira tartani, mint a bébiétel gyártás során. A piacon vett zöldséget senki sem ellenőrizni minőségileg, vagy hogy szermaradék van-e benne stb., míg a bevételhez extra szigorú szabályozás tartozik,mindennek bionak kell lenni és minden egyes alapanyagot bevizsgálnak.
Csak úgy mondom azoknak, akik azt hiszik rosszat tesznek a bébiétellel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!