Szerintetek az milyen szülő, aki egyáltalán nem törődik a kisgyereke egészségével, nem viszi orvoshoz, lázasan beviszi iskolába?
Mondanom sem kell, hogy a fogai is szét vannak, de majd úgyis kiesik neki, oda sem viszi el. Lazán beviszi 39 fok feletti lázzal is, meg minden, mindenre cseszik. Meg a gyereket okolja, ha beteg. Egyébként is úgy beszél vele, hogy azon sem lepődnék meg, ha vernék. Egy hétig ugyanabban a ruhában stb.
De szerintem sok mindent nem is gonoszságból csinál, hanem szörnyen buta a dolgokhoz.
"De szerintem sok mindent nem is gonoszságból csinál, hanem szörnyen buta a dolgokhoz.'
Ezt.
Anyukám tanár. Az egyik kispajtás karácsony előtt magas lázzal, félhulla állapotban járt iskolába, mert "mostmár azt a pár napot kibírod, nem megyek szabira". Anyut megfertőzte, tüszős mandulagyullaással szenvedett otthon, lemaradt az első unokája első karácsonyáról. Szóval az én véleményem az olyan szülőről, aki beküldi fertőző betegen a gerekét közösségbe, nem tűr nyomdafestéket.
Úgy áltatlánosságban meg azt gondolom, hogy minimum bizonyos szint alatt a terhes tanácsadás nyugoodtan állhatna gondozási tréningből, meg hasonlókból. Kevesebb félrenevelt 6 éves lenne...
"Úgy áltatlánosságban meg azt gondolom, hogy minimum bizonyos szint alatt a terhes tanácsadás nyugoodtan állhatna gondozási tréningből, meg hasonlókból. Kevesebb félrenevelt 6 éves lenne..."
Akinek nincs igénye a higiéniára, annak tarthatnak előadást élete végéig, nem fog változni.
Persze persze ezek a szülök rossz szülök.
De nem tudjuk, hogy a szülönek ennyi gondoskodás is mekkora fárasdság. Sajnos sok embernek saját maga ellátása is nagy dolog már. Sokszor pont azért mert szellemileg vissza maradottabbak(még ha elsöre nem is érzödik ez), és a védekezés ez miatt nem is müködik.
DE legtöbb esetben még mindig jobb a gyereknek egy ilyen szülövel mint ha nem lenne szülöje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!